MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı ''Gerekirse Şam'a girmeyi düşünelim'' lafzından rahatsız olan Uluç Özülker ve CHP'de kendisini destekleyen ayak takımının da FETÖ'nün siyasi ayağının operasyonlarının eseri olduğunu vurgulayan Yalçın, ''MHP'nin politikalarını eleştirerek, “Ülkeye bağlılığınızı başka parti üstünden yapıyorsanız, ben sizin milliyetçiliğinizi de sorgularım.” diyen Kılıçdaroğlu, terör örgütünün siyasi kanadı HDP ile iş birliğini neresine sığdırmakta, partisindeki hangi kızıl deliğe saklamaktadır?'' ifadelerini paylaştı.

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Twitter'dan yaptığı o açıklamalar:

CNN de Başak Şengül’ün konuğu Uluç Özülker her zamanki hinlik peşinde, sorgulama peşinde. Uluç Özülker; FETÖ’nün siyasi ayağının müzahiri, kucaklayıcısı ve koruyucusu olanları kimden gizlemektedir?

Başını CHP’nin tuttuğu muhteris ve bir o kadar da kifayetsiz muhalefet; iktidar uğruna FETÖ ile dil, söylem ve hedef birliğine giderek ateşle oynamaktadır. CHP toplumsal barışı ve siyasi dengeyi riske atmaktan kaçınmamaktadır.

Sayın genel başkanımızın gerekirse Şam’a girmeyi düşünelim lafzından rahatsız olan tekaüt Uluç Özülker ve CHP’de kendisini destekleyen ayak takımının da FETÖ’nün siyasi ayağının operasyonlarının eseri olduğunu unutmuş gibidir.

MHP'nin politikalarını eleştirerek, “Ülkeye bağlılığınızı başka parti üstünden yapıyorsanız, ben sizin milliyetçiliğinizi de sorgularım.” diyen Kılıçdaroğlu, terör örgütünün siyasi kanadı HDP ile iş birliğini neresine sığdırmakta, partisindeki hangi kızıl deliğe saklamaktadır?

CHP, henüz Sayın Genel Bakanımız Devlet Bahçeli’nin “FETÖ’nün siyasi ayağı konusundaki sorgulamalarını ve ısrarlarını anlamış, idrak etmiş değildir.

Sayın Devlet Bahçeli, 15 Temmuz 2016 gecesi TRT ekranlarında varlığı ilan edilen “Yurtta Sulh Konseyi”nin üyeleri kimlerdir, darbe başarılı olduğu takdirde kim başbakan ve kimler FETÖ darbesinin hükümet üyeleri olacaktır, bunların belirlenmesini istemektedir.

FETÖ’nün darbe teşebbüsü sırasındaki siyasi yapılanması henüz deşifre edilememiş; ortaya çıkarılamamıştır, ancak er geç öğrenilecektir. Bu gece için merakımız U. Özülker ile A. Z.Üçok’un bu listede yer alıp almadıklarıdır.

Editör: Haber Merkezi