MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

''CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır; kahraman Türk ordusu hakkındaki hıyanet kokan isnadından nedamet duyup Silahlı Kuvvetlerimizden ve onun sahibi olan yüce Türk milletinden özür dileyeceğine, büsbütün edepsizleşti.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Twitter üzerinden verdiği haklı tepkiler on binlerce beğeni, binlerce de retweet alınca telaşa kapılan bu başarısız ve çapsız vekil, ortaya dökülen pisliklerini örtmek için kerametli(!) kamuoyu analizlerine soyundu.

Bu evlere şenlik CHP’li vekil, hem kel hem fodul! Hem suçlu hem güçlü! CHP sözcüleri üzerlerine yüklenen görev ve sorumlulukları yerine getirmekten çok malayani ile iştigal edip politik çıkar devşirme derdine düştü.

CHP’nin siyasi kadroları; milletimizin hassasiyetlerine, üzerine titrediği değerler ve kurumlara yönelik saygısızlığı alışkanlık hâline getirdi.  Baksanıza CHP’li belediye başkanları da hizmet üretmek yerine koronavirüs salgını üzerinden siyasi rant elde etme telaşında.

CHP’li başkanların salgının vaka ve vefat sayılarını sürekli tartışmaya açarak topyekûn sergiledikleri işgüzarlık, utanmazlık ve ruhsuzluk; mide bulandırıcı!''

Editör: Haber Merkezi