İP cenahının HDP'yi meşrulaştırma çabası içinde olduğunu belirten Yalçın, işlerine geldiği zaman ise Ülkücülük prim yaptığı için 'Ülkücüyüz!' dediklerini ve bu şekilde yüksek itibarından nemalanmaya çalıştıklarını aktardı.

'Ülkücülük' konusunda samimi olmadıklarını esasen niyetlerinin farklı olduğunu ısrarla altını çizen Yalçın, "Akıbetlerini şimdiden görür gibiyiz, yakın gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir." ifadelerini kullandı.

"İP’liler, hakikatte Ülkücü kimliğinin yanından bile geçemezler." diyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın'ın, açıklaması ise şöyle;

İP, MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKETİN KUTSALLARINI İSTİSMAR ETMEKTEDİR

"İP’in yöneticileri pişkin, utanmaz ve arsız bir tavırla hâlâ milliyetçi-Ülkücü Hareket’in kutsallarıyla sembollerini istismar etmektedir.

İP’in Müdiresi Akşener, bu defada Tokat/ Zile’de ziyaret bahanesiyle Şehidimiz Dursun Önkuzu’nun mezarı başında avaneleri üzerinden çatışma çıkararak şehidimizin aziz hatırasını istismar etmeye çalışmıştır.

İP, DIRAR MESCİDİ CEMAATİNİN MODERN VERSİYONU!

Asr-ı Saadet’teki fitne kaynağı Dırar Mescidi cemaatinin modern versiyonu olan İP taifesi; işlerine geldiği zaman Ülkücülük prim yaptığı için “Ülkücüyüz!” demekte, onun yüksek itibarından hâlâ nemalanmaya çalışmaktadır.

HDP'yi meşrulaştırma çabası içindeki İP; hem bizim nazarımızda hem de milletimizin nezdinde beslendiği bir ideolojik damar ve kök olmayan, siyaseten nesebi gayrisahih bir oluşumdur.

İP'LİLER ÜLKÜCÜ KİMLİĞİN YANINDAN BİLE GEÇEMEZLER

İP’liler Ülkücülük konusunda zerre kadar samimi değillerdir. Hakikatte Ülkücü kimliğinin yanından bile geçemezler. Onların niyeti, maksadı başkadır.

Biz, İP Müdiresiyle nasipsiz ve nesepsiz partisinin hazin akıbetini şimdiden görür gibiyiz: Çok uzak olmayan bir gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir!"

Editör: Haber Merkezi