Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden çıkıştı. Yalçın'ın Kılıçdaroğlu'ndan için 'sözde aslan avcısı Tarasconlu Palavracı’nın günümüzde siyaset hayatımızı şenlendiren iz düşümü gibi' dediği açıklaması ise şöyle;

BOL KESEDEN VAATLER SIRALIYOR...

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünlerde desteksiz atışlarına her gün bir yenisini ekliyor. Bakıyorsunuz, seçimde ezici çoğunlukla cumhurbaşkanı seçiliyor…

Kemal Kılıçdaroğlu; sonra bir günde ekonomiyi düzeltiyor, iki günde ülkeyi dünya devi hâline getiriyor. Bilumum salgınları bitirip bütün mültecileri yolluyor. Kaynağı, projesi var mı? Canım, palavranın sermayesi sınırsız!

Kılıçdaroğlu Kemal Bey, Fransız yazar Alphonse Daudet’nin tiplemesi ve sözde aslan avcısı Tarasconlu Palavracı’nın günümüzde siyaset hayatımızı şenlendiren iz düşümü gibi…

Düz ovada boş tüfekle keklik avına çıkan Kılıçdaroğlu’nun bol keseden sıraladığı vaatler, bir Silifke türküsünü hatırlatıyor: “Aslı yok yaylasında bin beş yüz koyunum var benim. Herkes kesesinden yesin içsin, saltanatım var benim.”

KILIÇDAROĞLU, SESİNİ BİLE ÇIKARMIYOR..!

Bütün bunlar yetmiyor; Kemal Kılıçdaroğlu bir de Sayın Genel Başkanımıza laf yetiştirmeye çalışıyor, milliyetçilikte şampiyonluğunu ilan ediyor!

Kılıçdaroğlu Kemal Bey’e soralım! Hem HDP-PKK’nın hamisi, hem Demirtaş’ın şakirdi ve sözcüsü, hem demokratik özerklik isteklerinin destekçisi, hem de Marks’ın müridi iken; nasıl milliyetçi olunuyor?

Bu arada bütün dünya Sultan Abdülhamit Han sondaj gemisini konuşuyor, Kılıçdaroğlu görmüyor, görmezden geliyor. Zillet ittifakının çapsız sözcülerinden biri kamuoyu önünde bir gazeteciye alenen küfrediyor, beslemesi de darp ediyor, Kılıçdaroğlu sesini bile çıkarmıyor.

Kılıçdaroğlu, zillet ittifakı ile arkasına saklanan kripto aktör HDP-PKK’dan oluşan 6+1 mavracılar kumpanyasının cumhurbaşkanlığı adaylığı için biçilmiş kaftan… Kel başa şimşir tarak!"

Editör: Haber Merkezi