Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamarı şu şekilde;

''CNN de Sayın Hande Fırat’ın konuklarını dikkatle takip ediyoruz. Sayın Murat Çelik’in “HDP’nin şeytanlaştırıldığından” bahisle HDP’nin kapatılma meselesinin yargıda olduğu bir dönemde HDP ve İP seviciliğinde soyunması gözlerden kaçmıyor.

ZİLLET İTTİFAKININ YALAN VE İFTİRADAN BESLENDİĞİ bir dönemde HDP’yi meşrulaştırma çabasında olan bu ve benzeri kimesnelere tekraren hatırlatmamız şudur; Türkiye’de meşru iktidarı antidemokratik yollarla devirmek üzere oluşturulan çok başlı zillet ittifakı, Amerikan icadıdır.

Bu çakma siyaset takımının yegâne yakıtı da yalandır. Ferasetleri meflûç, zekâ seviyeleri mahduttur. Zilletçiler yalandan beslendikleri için, çıktıkları politika minderinde sürekli sözü eğip büküyor; iftira saçarak rakiplerini yıldırmaya, zayıflatmaya çalışıyorlar.

PKK’nın siyasi temsilcisi olan HDP’nin sözde Kürt sorunu iddiaları için muhatap kabul edilmesi, bu yalancı pehlivanlar ittifakının “rüşvet-i kelam” türü ayak oyunlarından biridir.

Menüsü zengin kebap sofralarında PKK terörünü aklamak üzere toplananları kastettiği “bölücü kebapçılar” sözü üzerinden MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi yaftalama çabası da “iğfal-i kelam” cinsindendir.

Yalan, hakikati görünce kuyruğunu kıstırıp kaçarmış. Sayın Genel Başkanımızın ifadelerinin masum ve muhterem kebapçı esnafına yönelik olmadığı, su götürmez bir gerçektir.

Zilletin nadan sözcüleri yalanı avuç avuç içiyor ama gerçek o kadar büyük ki ne boğazlarından geçiyor, ne kursaklarına sığıyor.”Nadanlar eder sohbet-i nadanla telezzüz.Divanelerin hemdemi divane gerektir.” diyen Ziya Paşa, âdeta bu çok başlı “lapacılar takımı”nı tarif ediyor

“Zillet İttifakı” isimli siyasi hilkat garibesinin anlamsız yalan ve iftira seansları, Cumhur İttifakı onu 2023’te parçalarına ayırana kadar sürecek. O vakit, son sözü gerçek söylemiş olacaktır.''

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi