Babacan’ın MHP’ye laf atacağına, ‘particiğinin’ ne durumda olduğuna bakması gerektiğini anımsatan Yalçın, ‘’Particiği Türkiye’de mikroskobik bir siyaset organizması olmaktan öteye geçemiyor.’’ dedi.

Babacan’ın kendi keline bile merhem bulamayacağını kaydeden Yalçın, okyanus ötesinin talimatıyla kurduğu Deva Particiğinin bir “hiç” olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, şunları söyledi;

‘’Zillet ittifakının son yancılarından Deva Partisinin başını çeken Ali Babacan; MHP’yi “küçük” sıfatıyla anmak içindeki haset, kin ve kıskançlığı tatmine yetmeyince hızını alamayıp bir de “küçüğün küçüğü” nitelemesini kullanmış.


Ali Babacan ikide bir bize çalım satacağına, particiğinin ne durumda olduğuna bir baksın, ondan sonra böbürlensin! Particiği Türkiye’de mikroskobik bir siyaset organizması olmaktan öteye geçemiyor.

Bırakın halkın derdine deva olmayı, Babacan kendi keline bile merhem bulamaz. Okyanus ötesinin talimatıyla kurduğu Deva Particiğinin bir “hiç” olduğunu bilen milletimiz; onu da, evlere şenlik politik söylemlerini de önemsemiyor.

Biliyoruz; Cumhur İttifakının ortağı sıfatıyla MHP’nin oynadığı dominant ama yapıcı ve sorumlu rol, hem zilletin yancılarına fitne fücur gömleği biçenlerin oyunlarını hem de zilletçilerin kimyasını bozuyor.

Zillet ittifakı üyelerinin ve de yancıların duçar olduğu “küçük”lük kompleksinin arkasında,yetersizlik ve iktidarsızlık sendromu yatıyor. MHP’ye saldırmak, kifayetsiz zilletçiler üzerinde siyaseten takviye ilaç etkisi yaratıyor. Bu yüzden partimize söverek tatmin oluyorlar’’

Editör: Haber Merkezi