Yalçın, ‘’Çalgıcı Say, "Sanat halk için değil, halt içindir." düsturunun en pespaye numunelerinden biri olduğunu Genel Başkanımız hakkındaki hadsiz tweeti ile ortaya koydu. Bizim nezdimizde CHP şakşakçısı bir şarlatandan öteye değer ifade etmeyen Say, artık fuzuli say’ılmaktadır.’’ dedi.

MHP’li Semih Yalçın, şunları söyledi;

‘’Sanat camiasında yuvalanan eski sosyalist tüfeklerle bunların tilmiz ve çırakları arasında, son dönemde şiddetli bir Devlet Bahçeli aleyhtarlığı baş gösterdi.

Anlaşılan o ki MHP Lideri sayın Devlet Bahçeli, ilm-i siyaset uzmanı olarak vurduğu yerden ses getiriyor. Sanatını ustaca icra ederek sadece siyasi rakiplerini değil, meddah ve alkışçılarını da perişan ediyor.

Sayın Devlet Bahçeli'nin ustalığı, Marksist çalgıcılarla oyuncuların öfke, nefret ve husumetini çekmekle kalmıyor,onların kimyasını da bozuyor. Sosyalist çalgıcı ve oyuncu taifesi,siyaset platformunun da bir icra-yı sanat sahnesi olduğunu unutarak kıskançlık krizlerine giriyor.

Devlet Bahçeli alerjisinin dengesini bozduğu bazı sosyalist sanatçı taslakları, gerek mayaları gerekse cibiliyetleri icabı sadece hakaret ve karalamaya başvuruyor. Çalgıcı Fazıl Say da bu dengesiz zavallılardan biri…

Çalgıcı Say, "Sanat halk için değil, halt içindir." düsturunun en pespaye numunelerinden biri olduğunu Genel Başkanımız hakkındaki hadsiz tweeti ile ortaya koydu. Bizim nezdimizde CHP şakşakçısı bir şarlatandan öteye değer ifade etmeyen Say, artık fuzuli say’ılmaktadır.’'

Editör: Haber Merkezi