İP ile CHP’nin çıkarılan orman yangınlarıyla ilgili terör örgütü PKK’ya lanet yağdıracaklarına, millî bütünlüğümüzü hedef alan yangın terörü karşısında birlik ve beraberlik mesajları vereceklerine hükûmete yüklendiklerini vurgulayan Yalçın, ‘’Yakanla, çatan yine aynı safta buluştu.’’ ifadelerini kullandı.

İP’le CHP’nin ortakları HDP’yi küstürmemek, ürkütmemek için milleti aldatarak, mürailik etmeyi göze aldığına dikkati çeken Yalçın, ‘’Her türlü terör saldırısına göz yumabiliyorlar. Yazıklar olsun sizin siyaset anlayışınıza!’’ dedi.

MHP’li Yalçın, şunları paylaştı;

‘’Yeşil Vatan yanarken İP Müdiresi de, CHP’nin yöneticileri de PKK’ya lanet yağdıracaklarına, millî bütünlüğümüzü hedef alan yangın terörü karşısında birlik ve beraberlik mesajı vereceklerine, hükümete dikleniyor. Yani yakanla, çatan yine aynı safta buluştu.

Bunların derdi belli… İP de, CHP de ittifak ortakları HDP’yi küstürmemek, ürkütmemek için milleti aldatıp mürailik etmeyi göze alabiliyor. Her türlü terör saldırısına göz yumabiliyorlar. Yazıklar olsun sizin siyaset anlayışınıza!

Türk milleti bilmektedir ki PKK, vücudunu büyük bir zevk ve arzuyla ABD’nin emperyalist iştihasına sunmuştur. PKK; ABD’nin terör sermayesi, uzatmalı operasyon yosmasıdır! Bügün Konya’da halkı isyana ve kalkışmaya teşebbüs eden HDP’li haşerelerde aynı paraleldedir.

HDP/PKK’nın nemalandığı terör fuhşunun elbet sonu gelecektir. Bu caniler şebekesine, serdikleri ihanet ve taşeronluk döşeğinden kaçış yoktur. Dünya başlarına yıkılacaktır!’’

Editör: Haber Merkezi