''Fırıldak Sebo bugünkü yayınında yine şanına(!) yakışır pislikte ifadelerle MHP’ye ve liderine saldırmış.'' diye belirten Yalçın, ''Pisliklerini MHP’ye bulaştırmak için çabalıyorsun ama nafile… Sen bu üslupta yazmaya devam ettikçe biz de senin sifonunu bol bol çekmeye ve içini layık olduğun defihacetlerle doldurmaya devam edeceğiz. Bunu böyle bilesin bay fırıldak!'' açıklamasında bulundu.

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın o tweetleri:

Fırıldak Sebo bugünkü yayınında yine şanına(!) yakışır pislikte ifadelerle MHP’ye ve liderine saldırmış. Kendisine selaniyoruz; daha öncede ifade ettiğimiz gibi senin MHP düşmanlığın artık vaka-yı adiyeden, bay fırıldak. Sen de bizim için âdem-i adiyedensin…

Fırıldak Sebo! Sen ve senin gibi fırıldaklar MHP’nin yok olması için var gücünüzle çalışırken, siyasi eleştiriyi bile adam gibi yapmıyor, yalan ve iftiralarla MHP ve Ülkücü Hareket aleyhinde maksatlı kampanya yürütüyorsunuz.

Çaptan bahsediyorsunuz; siz de ondan var mı? Ne gezer! Sizin aklınızın nerenizde olduğunu; ne kadar zavallı, sefil, zevk ve sefahat düşkünü bir adam olduğunuzu bu millet iyi bilir.

Ne yazık ki senin gibi her tarafı oynayan fırıldaklardan piyasada mebzul miktarda var. Sayın Genel Başkanımız ve sağlığı hakkındaki ithamların; senin ne kadar yalancı, iftiracı ve sahtekâr bir âdem-i adiye olduğunu ortaya koyuyor.

Gerçekleri bilsen de inkâr eder, yine yalan ve iftiralarına devam eden bir sıracalısın. Çünkü senin işin bu, mesleğin bu, meşrebin bu, tıynetin ve tabiatın bu bay fırıldak! Bizim genel başkanımızın sağlığı ile ilgili açıklamalarımızı okumadığın belli, martavalcı fırıldak.

Bilhassa Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli hakkında yazdıklarınla sen Türkçede bulunan ve hakaret içeren bütün kelimeleri sıfat olarak alnına yazdırmayı çoktan hak ediyorsun. Sen geçimini MHP düşmanlığından sağlayan bir medya klozetisin.

Pisliklerini MHP’ye bulaştırmak için çabalıyorsun ama nafile… Sen bu üslupta yazmaya devam ettikçe biz de senin sifonunu bol bol çekmeye ve içini layık olduğun defihacetlerle doldurmaya devam edeceğiz. Bunu böyle bilesin bay fırıldak!

Editör: Haber Merkezi