Milliyetçi Hareket Partisi Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 28.03.2022 tarihinde Genel Başkan Talip Geylan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Talip Geylan, nezaketinden ve bugüne kadar eğitim çalışanlarının taleplerine karşı sergilemiş olduğu yakın ilgi ve katkılarından dolayı Sayın Yaşar Yıldırım’a teşekkür etti. Görüşmede sendikal mücadele ve eğitim çalışanlarının sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Çalışma hayatı ve eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Geylan şunları kaydetti: “Geçmişten günümüze kadar tecrübeli bir sendika olarak 30 yıldır mücadeleye devam ediyoruz. Bugün itibariyle 250 bine dayanan üye sayımız ile hedeflediğimiz yetkiyi alacağız ve Türk Eğitim-Sen’i zirveye taşıyacağız.” dedi.

Sendikacılığı yalnızca çalışanların haklarının korumak ile sınırlandırmadıklarını ifade eden Genel Başkan Geylan, “ ‘Türkiye sevdamız ekmek içim kavgamız’ diyerek, ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyduk. Türk Eğitim-Sen mensupları için elimizdeki tüm imkanları sunuyor, çok daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda sizlerin desteğini hissetmek bizleri cesaretlendiriyor” şeklinde konuştu.

Sayın Yaşar Yıldırım ise Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, eğitimin ve eğitim çalışanlarının beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözülmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi anlamında parti olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

 

Editör: Haber Merkezi