CHP'li Özgür Özel'in hadsiz açıklamalarına cevap veren Yönter, ''Şahsen, TBMM’nin Uzman Çavuş olmaktan her zaman iftihar ettim. Peki Özel nerelerin yamağı, kimin yancısı, kimlerin yardakçısı, hangi emellerin militanıdır? Bugünkü CHP’de kuruluş hatıralarından geriye ne kalmıştır? Tavsiyemiz terör örgütleriyle aralarına mesafe koymalarıdır...'' ifadelerini kullandı.

İşte MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in o açıklamaları:

Müfterilik markası CHP’li Özel, suçluların telaşıyla zırvaladıkça zırvalamış, aklının dibindeki çürük çarık tortuları film setindeki beşinci sınıf bir figüran gibi ortalığa saçmıştır...CHP’nin zincirli tutsağı züğürt tesellisi ile avunmaktan medet ummuştur. Zavallı bezirgan...

Özgür Özel kronik bir MHP düşmanıdır. Diyor ki, “MHP saray rejiminin muhafızıdır.” Muhafız nedir diye sorsanız militanlığı anlatır. Gafile kelam nafile gayrettir. Özgür Özel millet sevdasını bilmez, sahibin sesi neyse tadı kaçmış bu garabetin zehirli dilinden çıkan da odur!

CHP Genel Başkanı’nın suç teşkil eden, anayasa ve yasalara aykırılığı somutlaşan söz ve fiilleri hakkında Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla tezahür eden inceleme Komisyonumuzu 18 Nisan 1960’ta kurulan Tahkikat Komisyonu ile aynılaştırmak cehalet ve dalaletin daniskasıdır.

Özgür Özel, partimizin iç bünyesinde kurulmuş olan inceleme komisyonunda görev alan şahsım da dahil Başkanlık Divanı’mızın muhterem üyelerine muhafız alayının üç çavuşu demekle kendi ayağına kurşun sıkmış, alaycı ve aşağılayıcı bir dille kahramanlara edepsizce hakaret etmiştir.

Şahsen, TBMM’nin Uzman Çavuş olmaktan her zaman iftihar ettim. Peki Özel nerelerin yamağı, kimin yancısı, kimlerin yardakçısı, hangi emellerin militanıdır? Bugünkü CHP’de kuruluş hatıralarından geriye ne kalmıştır? Tavsiyemiz terör örgütleriyle aralarına mesafe koymalarıdır...

HDP ile düşüp kalkanın sonu Kandil’de bir mağara kovuğudur... PKK/PYD/YPG’ye ses çıkarmayıp en ufak tepki göstermeyen, hatta gizil ve gizli hayran kadrosunu oluşturanlar ağızlarına ne muhafızlığı ne de çavuşluğu katiyen almamalıdır. Çünkü bu ağızlar ayıplı ve arızalıdır...

Özgür Özel vatana meftun, bayrağa tutkun, millete vurgun gönülleri tanımaz, ama müfsit ve münafık bir yüz gördü mü sevinçten duramaz...Özel bize laf yetiştirmesin, iftira sakızı çiğnemesin, gitsin( anca gider) CHP Genel Başkanı’nın uçuruma savrulan siyasetine kafa yorsun!

 

Editör: Haber Merkezi