MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklıkla, teferruatla her şeyi söylediğine dikkati çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İP Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘’Masada masa’ diye tutturduğunu vurgulayarak, ‘’Memleket masası kuralım dedi’ olmadığını kaydetti.

HDP, CHP ve Saadet Partisi'yle İP’in masayı zaten çoktan kurduğunu, bunun PKK anayasa masası olduğunu kaydeden Yönter, ‘’Taslak metni sızdı. İbrahim Kaboğlu bunu da itiraf etti.’’ İfadelerini kullandı.

Yönter, şunları söyledi;

‘’Türklüğü anayasadan çıkaracaklarmış. Atatürk’ü anayasadan çıkaracaklarmış. Türk milleti tanımını anayasadan çıkaracaklarmış. Vatandaşlık tanımına anayasadan çıkaracaklarmış Böyle bir kepazelik, böyle bir rezalet olabilir mi?

Bunlar Türkiye'ye görevlendirilmiş sömürge valileri mi? Emperyalizmin işbirlikçileri mi? Bunlar ya da zalimlerin kule nöbetçileri mi? Müslüman mahallesinde salyangoz satılır mı? Türklüğü siz Anayasa’dan nasıl çıkaracaksınız?

Memleket masası dedi, baktı olmuyor yeni bir masa teklifinde bulundu. İttifak kurmak yerine masaya otururuz ama CHP'de olacak diyor. Kafa karışık. Fikir zaten yok, ufuk yok… Yok üstüne yok.

Sayın Genel Başkanımız “Dön evine bitsin bu çile” dedi. Evden kastı nedir bunu ancak genel başkanımız bilir.

Başkanımızın mesajı çok açık, çok anlamlı ve bu mesaj okunmalı. ‘’

 

Editör: Haber Merkezi