Yarın yapılacak kongre öncesi Sarıçam belediye başkanı Bilal Uludağ ilçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile yarınki kongre ile ilgili görüş alış verişlerinde bulundu.

Başkan Bilal Uludağ Mustafa Kızılelma ya yarınki kongre ile ilgili başarılar diledi. İlçe başkanı Mustafa Kızılelma da Başkan Uludağ'a kongre öncesi partiyi ziyaret ederek herhangi bir eksiğin, olup olmadığını soran Başkan Uludağ’a teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma daha sonra şunları söyledi:

‘’Sarıçam olarak, 31 Mart seçimlerinde başkanımız Bilal Uludağ, 2. defa Sarıçamlılardan yüzde 62 oy alarak adeta bir rekora imza atarak tekrar Sarıçam Belediyesini kazanarak bizlerin yüzünü güldürdü bizlerle beraber Liderimiz hemşerimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de yüzünü güldürdü Allah razı olsun. Burdan söz veriyorum önümüze konulacak ilk sandıkta Sarıçam da tarih yazacağız. yarın saat 10'da Sarıçam Belediyesi kültür merkezi'nde yapılacak kongre 2023 gider Türkiye'nin ayak sesleri olacak, yarınki kongremizin başta Sarıçamlılar olmak üzere milletimize memleketimize hayırlı olmasını diliyorum’’

Editör: Haber Merkezi