Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarı 670 milyon 760 bin TL olacak. Her sene zengin olmak isteyenlerin merakla beklediği Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bu sene de canlı izlenecek. Milli Piyango çekiliş sonuçları canlı çekiliş ile bu akşam belirlenecek. 120 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibini bulacağı çekiliş bugün akşam 23:00'da gerçekleştirilecek.  İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı izle ekranı...

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULA

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

YILBAŞI MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK, NEREDEN İZLENİR?

Milli Piyango 31 Aralık yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango Online'da (www.millipiyangoonline.com) açıklanacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi ayrıca Kanal D ekranlarından saat 23:00 da yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı bileti alanlar amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını kolaylıkla öğrenebilecek. millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak çekilişlerin yayın programı

17:00 1. bölüm / 12.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar

18:30 2. bölüm / 6.000 TL ikramiye kazanan numaralar

20:30 3. bölüm / 240 TL-2.000 TL ikramiye kazanan numaralar

23:00 4. bölüm / Amorti ve 120.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar 

Milli Piyango çekilişi

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NERELERDEN İZLENİR?

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaktadır.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARINI NASIL ÖĞRENİLİR

31 Aralık Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları www.millipiyangoonline.com sitesi üzerinden ve canlı olarak izlenen kanallar üzerinden öğrenilebilecek. Canlı çekilişi kaçıranlar ise online olarak Milli Piyango sonuç linkimizden sonuçlar açıklandıktan sonra sorgulama yapabilecekler.

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİNE YOĞUN İLGİ

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kala, biletlere olan ilgi daha da yoğunlaştı. 120 milyonluk büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar gişelerin yolunu tutarken bilet satılan alanlarda ise yoğunluk oluştu.

Kasım ayının başında satışa çıkan milli piyango biletlerine olan ilgi, zaman daraldıkça daha da arttı. 120 milyonluk büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar, gişelerin yolunu tuttu. İnsanlar; sevdikleri, eşleri, çocukları hatta evde besledikleri evcil hayvanları için bile bilet satın aldı. 34 yıldır Bahçekapı Gişesi’nin işletmeciliğini yapan Ergün Yıldız, özellikle son iki haftadır çok yoğun çalıştıklarını belirterek sadece hafta sonu değil, hafta içi de aynı şekilde yoğunluk olduğunu söyledi. Vatandaşa yıllardır birçok ikramiye verdiklerini ifade eden Yıldız, “Zaman daraldıkça vatandaş daha da heyecanlanıyor. Bu yüzden bilet alma talebi daha da artıyor” açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi