Milli Piyango saat kaçta çekiliyor? sorusunun yanıtı milyonluk ikramiyelerin dağıtıldığı Milli Piyango çekilişine kısa süre kala pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Talih oyunu oynamayı sevenler ve zengin olma hayali kuranların ilgi gösterdiği Milli Piyango çekilişleri, her ay olduğu gibi bu ay da pek çok vatandaşın katılımıyla canlı olarak gerçekleşecek. Her ayın 9,19 ve 29'unda gerçekleşen çekilişlerden biri de bugün yapılacak. Peki, Milli Piyango saat kaçta çekiliyor? İşte, kazanan nuamaraları kolaylıkla görebileceğiniz ve biletinizi sorgulayabileceğiniz 9 Mayıs Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

Milli Piyango saat kaçta çekiliyor?

9 Mayıs Perşembe günü yani bugün gerçekleşecek olan Milli Piyango çekilişleri,  MPİ'nin Ankara Kızılay'daki binasında noter huzurunda ve canlı yayında yapılacak.Büyük ikramiyeler ile amorti numaraları dışındaki çekilişler, saat 15.00'da başlayacak. 2.5 milyon lira, 200 bin lira ve amorti numaraların belirlenişi ise, saat 18.00'da canlı yayınla başlayacak.

9 Mayıs Milli Piyango çekilişini canlı izlemek için buraya tıklayın

Bu haftanın kazanan talihlisi ben olmak istiyorum diyerek siz de bilet aldıysanız ve bu biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kolaylıkla öğrenebilirsiniz. İlk yapmanız gereken linke tıklamak. Daha sonra, açılan sayfada çekiliş tarihi menüsünden 09-05-2019 tarihini seçtikten sonra bilet numarası bölümünü sorgulamasını yapmak istediğiniz biletin üzerinde yazan rakamları girin. Bu işlemleri yaptıktan sonra "Sorgula" butonunu basarak biletinize herhangi bir ikramiye isabet edip etmediğini öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte "Tüm Liste" butonu ile 9 Mayıs Milli Piyango çekilişinin sıralı tam listesini de görmeniz mümkün.

Milli Piyango bilet sorgulama ekranına ulaşmak için buraya tıklayın

Milli Piyango çekilişine dair bilinmesi gerekenler...

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur. Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

Editör: Haber Merkezi