Milli Piyango 2022 yılbaşı çekiliş sonuçları ve kazandıran rakamlar canlı çekilişle belirlendi. Milli Piyango bilet sorgulaması yaparak elindeki bilete ikramiye tuttuğunu görenler biran önce paralarına kavuşmak istiyorlar. Bu sebeple internette "Milli Piyango yılbaşı bilet ikramiyesi nasıl çekilir? Online Milli Piyango yılbaşı bileti hesaba nasıl çekilir? Milli Piyango yılbaşı bilet ikramiye amorti tutarı nasıl çekilir?" sorularına cevap aranıyor...

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUCUNDA KAZANDIĞIM PARAYI NASIL ÇEKERİM?

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde Milli Piyango Online hesabınıza giriş yaptıktan sonra Hesabım > Para Çekme sayfası üzerinden oyun hesabınızda bulunan çekilebilir tutarı, çekmeyi istediğiniz banka hesabına ait IBAN bilgisini girerek banka hesabınıza transfer edebilirsiniz.

Milli Piyango Online hesabınızdan para çekme talebinde bulunabilmeniz için çekmek istediğiniz tutarın en az 10 TL olması gerekmektedir. Ancak aşağıda belirtilen saatler için para çekebileceğiniz minimum tutar, bankalara göre değişiklik gösterebilmektedir.

Anlaşma dışı bankalardan yapacağınız para çekme talepleri, EFT saatleri içerisinde (mesai saatleri) banka hesabınıza aktarılmaktadır. Para çekme talebinizin gerçekleşeceği günün, resmi/dini bayram günleri ile yılbaşı günü olan genel tatil günlerine rastlaması durumunda işleminiz, bu günleri takip eden ilk iş günü gerçekleşecektir.

Milli Piyango yılbaşı bilet

Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Hususlar;

Sadece kendinize ait olan vadesiz bir banka hesabına para çekme talebinde bulunabilirsiniz.
Kendi adınıza kayıtlı IBAN bilgilerinizi doğru olarak tanımlamalısınız. Lütfen IBAN bilginizi arada boşluk bırakmadan, 26 karakter olacak şekilde ve büyük harf kullanarak giriniz. Para çekme talebinde bulunmadan önce lütfen Milli Piyango Online bakiyenizi kontrol ediniz, bakiyenizdeki çekilebilir tutardan yüksek bir tutar çekilemez. İlk para çekme talebiniz onaylanmadan ikinci bir para çekme talebiniz kabul edilemez. Kredi kartınıza para gönderimi yapılamamaktadır. Banka hesap kartı ve banka müşteri numaraları tanımlandığında da para gönderimi yapılamamaktadır. Sadece TL olarak ödeme yapılabilmektedir.

PARA HESAPTA GÖRÜNMÜYOR NEDEN?

Para çekme talebiniz iptal edilerek tutar Millipiyango Online hesabınıza geri aktarılmış olabilir. Hesabım > İşlem Geçmişim ekranından para çekme talebinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYE ÖDEME NOKTALARI

Bayiler üzerinden veya terminalden oynanan İkramiye Ödemeleri
5.000 TL'ye kadar olan ikramiyeler
5.000 TL'ye kadar olan ikramiye ödemelerini bayilerimizden alabilirsiniz. 5.000 TL’ye kadar olan ikramiye ödemeleri için bayilerden “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur.

5.000,01 TL – 100.000,00 TL arasındaki ikramiyeler
5.000,01 TL ile 100.000,00 TL arasındaki ikramiye ödemelerinizi Türkiye Halk Bankası'nın 81 ilde yetkilendirilmiş aşağıda listelenen 100 adet şubesinden ve Kıbrıs'ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alabilirsiniz. Bu ödemelerin bankadan yapılabilmesi için herhangi bir bayiden “ikramiye bileti” alınması gerekmektedir. İkramiye ödemesine esas teşkil eden belge biletin aslı olup sadece ikramiye biletinin ibrazı üzerine ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekmektedir.

100.000,01 TL ve üzerindeki ikramiyeler
100.000,01 TL üzerindeki ikramiyeleri yalnızca Türkiye Halk Bankası İstanbul Levent Şubesinden 09:00 - 12:00 saatleri arasında alabilirsiniz. 100.000,01 TL ve üzerindeki ikramiye ödemeler için bayilerden “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur.

Size en yakın Halkbank şubesini bulmak sayfanın alt kısmında yer alan listeyi kullanabilirsiniz.

Dikkat!

Çoklu çekiliş seçeneği ile oynanmış biletlerin ikramiye tahsili için ilgili çekilişlerin tamamının gerçekleşmiş olması gerekmektedir.
Şirketimiz Sisal Şans İnteraktif Hizmetler ve Şans Oyunları Yatırımları A.Ş.’nin tertip ettiği şans oyunları kapsamında 7.703 TL üzerinde verilen ikramiyeler Veraset ve İntikal Vergisi Kanununda belirtilen %20 veraset ve intikal vergisine tabidir.
Yukarıdaki limitler, Milli Piyango İdaresinin, geçmiş döneme ait, Sayısal Oyun İkramiyeleri ve terminalden alınan Milli Piyango biletlerine ait ikramiyeleri için de geçerlidir.
İkramiye ödemesi yapılabilmesi için biletin tam ve güvenlik bilgileri (barkod, bilet numarası, güvenlik numarası ve ilgili oyun kurallarında belirtilen diğer zorunlu bilgiler) okunur şekilde ibrazı zorunludur.

Editör: Haber Merkezi