Geçtiğimiz yılda büyük ses getiren "Ax Pışte Te Yar" isimli şarkıyı seslendirerek tanınan İvan Aslan, Erdal Toprak prodüktörlüğünde gerçekleştirdiği "Ez Bum" klipli single çalışmasıyla birlikte Youtube'da miliyonların beğenisini almıştı.

YENİ ŞARKI MÜJD

2020 yılında "Ax Pışte Te Yar" şarkısını seslendirmesiyle önemli bir çıkış yakalayan İvan Aslan, Erdal Toprak prodüktörlüğünde gerçekleştirdiği "Ez Bum" klipli single çalışmasıyla beraber Youtube'da milyonların beğenisini almıştı.

İVAN ASLAN KİMDİR?

Aslen Mardin Nusaybinli olan İvan Aslan, genç yaşta birçok beste yaptı ve şarkılar seslendirdi. Gımme Gımme şarkısıyla adını duyuran İvan Aslan’ın Esmer, Hat Kerwanê Helebê, Were Yarê şarkıları en çok izlenen şarkılardan bazılarıdır.

Ax Pıştê te yar şarkısı ile ünlenen İvan Aslan, Zana Production şirketiyle çalışmalar yapmaktadır.

Seslendirdiği şarkılar ve kendi besteleriyle müzik piyasasında kısa süre içerisinde tanınmayı başaran İvan Aslan, yaptığı canlı performans videolarıyla da sosyal medya platformlarında geniş bir kitleye sahip oldu. En son Erdal Toprak ile beraber seslendirdiği "Yine de / Cardi" adındaki Türkçe ve Kürtçe ile harmanlanan afrotrap şarkısını dinleyicilerinin beğenisine sunan Aslan, yakın zaman içerisinde çıkaracağı şarkının müjdesini verdi.

 

Editör: Haber Merkezi