Süper Loto çekilişi 27 Temmuz sonuçları açıklandı. Milli Piyango Online aracılığıyla MPİ TV ile Youtube ortak canlı yayınında her hafta gerçekleşen Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar bilet alan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Zengin olma hayali ile bilet alan şans oyunu severlerin yakından takip ettiği Süper Loto çekilişi 27 Temmuz sonuçları belli oldu. İşte günün kazandıran numaraları ve büyük ikramiye tutarı...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇ EKRANI

27 TEMMUZ 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI!

27 Temmuz Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar: 12 - 16 - 24 - 43 - 53 - 60

Süper Loto çekilişi dün saat 21:30'da gerçekleşti. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri "millipiyangoonline.com" adresinde olacak.

Süper Loto

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Milli Piyango'nun yenilenen sisteminde Süper Loto'da da bazı değişikliler gerçekleştirildi. 1 ila 60 rakam arasından belirlenen 6 sayının seçilmesiyle oynanan şans oyunu olan Süper Loto'da 6 rakamı doğru tahmin edenler büyük ödülü kazanıyor.

Yeni sistemde mobil ve internet üzerinden oynanabilen Süper Loto'da dileyenler 6 rakamı otomatik ve rastgele seçebiliyor. Aynı zamanda bir kolonda 6 rakamdan daha fazlasını oynamak isteyenler sistem oyununu da seçebiliyor.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

SÜPER LOTO EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Milli Piyango Sisal Şans ortaklığı ile her hafta üç kere çekilen şans oyunu kazandırmaya devam ediyor. Zengin olma hayalleri kuran kişiler kuponlarını oluştururken ince eleyip, sık dokuyor. Her ne kadar şans oyunu olsa da birçok kişi tüm istatistikleri değerlendirdikten sonra kuponları için sayıları seçiyor. Süper Loto'da en çok çıkan sayılar da bu noktada en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Geçmişte yapılan çekilişlerde bazı rakamların daha sık çıkması dikkatleri çekerken, bu rakamlara birçok kişi kuponlarında yer veriyor.

Süper Loto'da yapılan çekilişlerde en çok çıkan sayılar listesinde 3-5-13-37-45-1-43--33-17-31-22 rakamları gelmektedir. Üçlü kombinasyonlara göre en çok çıkan sayılar 21, 22 ve 54 sayıları toplamda 4 kez, 15, 17 ve 37 sayıları toplamda 4 kez, 4, 28 ve 54 sayıları ise toplamda yine 4 kez bir arada çıkmıştır.

Editör: Haber Merkezi