Yarın gerçekleştirilecek Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı saat kaçta, sınav giriş belgesi nasıl alınır gibi sorular adaylar tarafından aratılmaya başlandı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri yerler daha öncesinde açıklanmıştı. 2021 MSÜ sınavı adayları, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren MSÜ sınava giriş belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler.

2021 MSÜ SINAV YERİ SORGULA(TIKLA ÖĞREN)

MSÜ SINAVI GİRİŞ BELGESİ SORGULA

İŞTE MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

Adaylar, MSÜ Sınava Giriş Belgelerini, sınavın yapılacağı hafta içinde T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden çıkartabilecekler. Sınav öncesi en önemli detay belgenizin yanında olması. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer almalıdır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremezler. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır.

ADAYLARIN DİKKATİNE!

Yarın yapılacak olan MSÜ sınavı için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır!

MSÜ SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için beklenen gün geldi. 81 il genelinde gerçekleştirilecek olan sınava binlerce adayın katılım sağlayacağı bilinirken öte yandan dikkat edilmesi gereken ilk husus sınav giriş belgesinin temini. 2021 MSÜ sınav giriş belgesi için kişiler ÖSYM AİS sistemine giriş sağlıyor ve belgelerini temin edebiliyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ), 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 10.15'te yüz binlerce adayın katılımıyla yapılacak. 

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

2021 MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi erişime açıldı. 04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. 

Editör: Haber Merkezi