Başrollerinde, Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın olduğu ve MF yapım tarafından hazırlanan Mucize Doktor’un 28. yeni bölümü merakla bekleniyor. Ali’nin kendini sokağa atan ailesi ile karşılaşması ve babasını kurtama çalışmaları ise yeni bölüme damgasını vuracak. Yeni bölüm fragmanı ve diğer ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babasının kurtulamayacak durumda olması ve herkesin karşı çıkmasına rağmen Ali, babasını kurtarmak için hastane yönetimine karşı çıkarak onu kurtarmak için çabalar. Ali gece gündüz çalışırken Nazlı’da Alinin ailesine onun erkek arkadaşı olduğunu söyle. Ancak Ali’nin babasını kurtarmak için kurallara uymaması hastanenin karışmasına neden olur. Peki, Ali babasını kurtarabilecek mi?

 1. FRAGMAN

 2. FRAGMAN

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendisini sokağa atan babasını yıllar sonra karşısında bulan Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler vardır. Ama Ali bunlarla yüzleşmek yerine ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirir ve bütün uyarılara rağmen işin peşini bırakmaz. Diğer tarafta yeni klinikteki görevine başlayan Nazlı, samimiyetine bir türlü inanamadığı Damla’yla çalışmak zorundadır. Vakalar süratle tepe noktalarına tırmanırken kaçınılmaz olan gerçekleşir ve Ali babasıyla yüzleşir. Ama bu, herkesin beklediğinden çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır.

MUCİZE DOKTOR KONUSU

Kore yapımı The Good Doctor dizisinden uyarlanan yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin hikayesinin anlatıldığı ‘Mucize Doktor’ dizisi ilk bölümüyle sezona en iyi giriş yapan dizilerden biri oldu. Dizide, dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi anlatılıyor. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlar. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

 

Editör: Haber Merkezi