ATV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, normalde hafta içi her gün ekrana geliyordu. Televizyonu açan izleyiciler, programın yayınlanmadığını gördü. Bu bağlamda internette araştırma yapanlar, Müge Anlı neden yok? Müge Anlı, Büyükşen cinayeti çözüldü mü? sorusuna yanıt aramaya başaladı. Merak edilenler haberde...

MÜGE ANLI BUGÜN NEDEN YOK?

Reyting tablolarında en üst sıralrda yer alamayı başaran gündüz kuşağı programı Müge Anlı’nın prgoramı 2 Temmuz Cuma gübü sezon finali yaptı. Dolayısıyla bugün program bu yüzden yok.

Seyirciler ise yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başladı.

Bugüne kadar sırlı birçok olayın çözüme kavuştuğu, kayıp ve cinayet vakalarıyla Türkiye’nin gündeminde ses getiren olayların yaşandığı büyük ilgiyle izlenen Müge Anlı, geçtiğimiz bölümlerde konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. 

Yapılan açıklamalara göre Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Temmuz itibarıyla sezon finali yapacağını duyurmuştu.

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN BAŞAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finale girmesinin ardından yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

Yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı ile ilgili henüz kesin bir tarih ise duyurulmadı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezona 24 Ağustos 2020 yılında başlamıştı. Dolayısyla Ağustos ayının son günlerinde programın yeniden ekranlarda izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert çözülemeyen olayları aydınlatmaya devam ediyor. Üç yıl önce işlenen ve yeniden gündeme gelen Necla-Metin Büyükşen çift cinayetinde ipuçları toplanmaya devam ediyor. Çiftin küçük oğlu Osman Büyükşen ailesinin katilini bulmak için Müge Anlı'da. Şüpheler ise çiftin kızı Büşra, büyük oğulları Uğur ve gelinleri Betül üzerinde yoğunlaşmıştı.

Müge Anlı'da işlen Büyükşen cinayetindeki sır perdesi henüz aralanmadı. Osman Büyükşen'in programdaki feryadı sonrası bir kez daha harekete geçildi. Müge Anlı, cinayeti çözmek için özel ekip kurulduğunu duyurdu.

NECLA - METİN BÜYÜKŞEN OLAYININ GEÇMİŞİ

İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Necla Büyükşen'e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaralayarak kaçtı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR?

Konya'da işlenen cinayet ile gündeme gelen Osman Büyükşen, öldürülen çift Necla - Metin Büyükşen'in küçük oğlu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıklı doktoru olan Osman Büyükşen 1988 doğumlu.

 

Editör: Haber Merkezi