Türkiye hem yurt içinde hem Irak’ta hem Suriye’de terör örgütü PKK’nın kollarına yönelik terörle mücadelesini aralıksız ve tavizsiz sürdürüyor. Bu durum elbette yüzyıllardır bölgede Kürdistan kurma hayalinde olan emperyalist ülkeleri, onların kuyruklarını ve propaganda kanallarını oldukça rahatsız ediyor.

          Suriye üzerinde sözde Kürdistan’ın bir parçasını kurmak için peydahlanan ABD beslemesi terör örgütü YPG’nin sözcüsü Nuri Mehmûd “Türkiye, Orta Doğu için büyük tehlike” açıklamasını yapmış ve AKP-MHP birlikteliğinin kendince zararlarını “Son yıllarda Suriye’deki çözüm meselesinin artık Suriyelilerin elinden çıktığını, AKP-MHP iktidarının eline geçtiğini görüyoruz. İşgal altındaki bölgelerde çete grupları Erdoğan’ın yanında çete olarak çalışarak uluslararası kamuoyuna ‘Libya’ya gitmeye hazırız, Ermenistan’a, bilmem nerede savaş varsa oraya gitmeye hazırız’ diyor. Tüm dünyanın gözü önünde o bölgelerde Osmanlı hilafeti sürdürülüyor” cümleleriyle anlatmış…

          “Türkiye, Orta Doğu için büyük tehlike” cümlesi bize hiç yabancı gelmiyor. Çünkü Turkish Democracy Project (Türk Demokrasi Projesi) adı altında ABD’de kurulan vakıf, buna benzer suçlamaları 3 ay önce yapmıştı. Bu vakıf yaptığı açıklama içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın komşularını tehdit ettiğini belirtmiş ve şu suçlamaları yapmıştı:

          “(Erdoğan) aşırılıkçı grupları destekledi, Orta Doğu’dan Avrupa’ya kadar uzanan çatışmaları desteklemek için malzeme gönderdi, etnik azınlıklara zulmetti, özgür basını yok etti, siyasi muhalifleri hapse attı ve öldürdü, demokratik kurumları aşındırdı…”Okyanus ötesinden silahlarını alan YPG isimli kullanışlı cahşlar (hain, iş birlikçi) Türkiye’nin Orta Doğu bölgesi için tehdit olduğunu söyleyebiliyor. Aslında bu sözleri Türkiye’nin kendi varlık sebepleri için tehdit olduğunu bildikleri ve uluslararası güçlere yardım çığlığı göndermek için ifade ediyorlar.

          Terör örgütü YPG’nin sözcüsü Nuri Mehmûd, PKK’nın haber ajansına açıklamalarda bulunmuş ve Türkiye’nin Cumhur İttifakı tarafından iyi yönetilemediğini sürekli vurgulamış…

Bir terör örgütünün, Türkiye’nin iyiliğini düşünmesi mümkün mü?

          Zaten Türk ordusu bunlar ABD’den aldıkları silahlarla Suriye ve Türkiye sınırında terör koridoru kurmaya çalıştığı için her gün temizlik operasyonu yapıyor.

          Türkiye’deki muhalefet “Türkiye iyi yönetilemiyor” diyor. Dibimizdeki terör örgütü “Türkiye iyi yönetilemiyor” diyor, ABD’de kurulan FETÖ-PKK takviyeli Turkish Democracy Project (Türk Demokrasi Projesi) isimli vakıf “Türkiye iyi yönetilemiyor” diyor. Türkiye’deki muhalefetin ABD ve terör örgütleriyle olan “iktidar devirme” diyalogları ve beklentilerine bakınca aslında Cumhur İttifakı’nın Türkiye için değeri ve anlamı kat kat artıyor.Terör örgütü PYD-YPG bizzat terör örgütü PKK tarafından kurulmuş bir terör yapısıdır. Şu an tüm bakımı, beslemesi ve yönlendirmesi ABD tarafından yapılmaktadır. ABD, parasını Suudi Arabistan’dan alıyor ve bu terör örgütüne tonlarca silah yardımında bulunuyor. Bu terör örgütü hem Türkiye’ye yönelik terör eylemlerinde bulunuyor hem de Suriye’den sözde Kürdistan’a toprak parçası katmak için emperyalizm köpekliği yapıyor. Böyle bir terör örgütü şimdi çıkmış “Türkiye, Orta Doğu için büyük tehlike” propagandasıyla sahiplerine Türkiye’yi durdurma çağrısı yapıyor.

          Türkiye’deki CHP’nin başını çektiği muhalefet ise 2014 yılından bu yana terör örgütü YPG’yi korumak için her türlü şeytani propagandayı yapmaktadır.

          “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur” diyen bir Kemal Kılıçdaroğlu elbette YPG’nin sözcüsü Nuri Mehmûd ile aynı “Türkiye iyi yönetilemiyor” propagandasını yapacaktır. Türkiye sadece içeride mücadele vermiyor, bölgesinde de birçok mücadele veriyor ve bedeller ödüyor.

          Türkiye’yi yıllardır rahat bırakmıyorlar ve bırakmaları da mümkün değildir. Akdeniz’de, Kıbrıs’ta, Irak’ta, Suriye’de, Karabağ’da, Türk dünyasındaki milli menfaatlerimizi koruma, terörle mücadele, soydaşlarımıza sahip çıkma ve iş birliğini geliştirme çabamız son yılların en öne çıkan durumudur.

          Tüm bunların hepsi Türkiye’deki muhalefetin engelleme ve karalama çabalarına rağmen gerçekleşmektedir.

          Bir terör örgütü sözcüsü “Türkiye, Orta Doğu için büyük tehlike” diyorsa, Türkiye’yi yönetenlere Türk milletinin sahip çıkması ve destek olması milletimizin geleceği açısından en uygun olanıdır.

Sağduyulu her Türk vatandaşı bunu zaten görmektedir.