Silifke Belediyesi`nce önemli hizmetlerin yapıldığını ve mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Muhtar Bayram Ali Bulut, bu çalışmaların sosyal anlamda mahalle sakinlerine değer kattığını ifade etti.

Karahacılı mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleye giden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok burada mahalle halkı ve muhtar Bayram Ali Bulut’un sürprizi ile karşılaştı.

Mahalle sakinleri adına konuşan muhtar Bulut, "Belediye Başkanımız Sayın Sadık Altunok’un vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda belediye ekipleri tarafından mahallemizin bozuk olan yolları ve diğer eksiklikleri yapılıyor. Başkanımıza mahallemizde yaşadığımız sıkıntıları daha önce anlatmıştık. Kendilerine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah Belediye Başkanımız Sadık Altunok’tan razı olsun” diyerek bir de plaket verdi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta vatandaşlarla yaptığı sohbette Belediyecilik alanlarını her geçen gün genişlettiklerini, her yaşta Silifkeliye ulaşmak ve hizmet etme çabası içinde olduklarını söyledi. Başkan Altunok, ”Amacımız, rutin görevlerimizin dışında ilçe merkezi ve kırsal mahalle demeden çalışmalarımızı planlanan doğrultuda sürdürüyoruz. Zaman içerisinde imkanlar elverdiğince her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Karahacılı mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte her şey daha güzel bir Silifke için” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi