Bir solcu yazar, hele de bu solcu yazar terör örgütü PKK’nın yardım ve yaltakçısı HDP’ye sürekli sıcak bakıyor, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılması için kendini parçalıyorsa ve o kişi “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor!” cümlesini kuruyorsa, orada bir şüphe ünlemini koymak gerekmez mi?

Evet, bu cümle HD(P)KK sevdalısı CHP’li bir yazar olan Necdet Saraç’a aittir.

Vurgulu bir şekilde sormak lazımdır: Sokak neye hazır???

           Ağaç bahanesiyle Türkiye’nin her yerini terör örgütlerinin desteğiyle yakıp-yıkan yeni bir Gezi manzarasına mı hazır?

           Yoksa HDP’nin ‘sokak çağrısıyla’ Türkiye’nin her yerinde olay çıkarıp, 53 kişinin ölümünü gerçekleştirenlerin yeni bir Kobani manzarasına mı hazır?

           Yoksa daha önce terörist Demirtaş’ın PKK’lı teröristleri azmettirdiği ve 793 şehit verdiğimiz yeni bir hendek-çukur manzarasına mı hazır?

  • “Hamleyi yapıp işi bitirdiler! Demirtaş artık hükümlü olduğu için AİHM kararı boşa düştü. Bu hız ancak kutlanır!”
  • “Cumhuriyet çalışanlarını, gazetecileri, Eren Erdem’i, Kavala’yı, Demirtaş’ı, kayyım’ı gündeme taşımadan, “kokmadan-bulaşmadan” hukukçu olunamaz!”
  • “Demirtaş’ın tahliye edilmesi Türkiye’de normalleşme sürecinin başlangıcı olur!”
  • “Hukuk keyfekeder degil, evrenseldir. Türkiye’nin de altina imza attığı, (Gül’ün ve Erdoğan’ın da daha önce başvurduğu) AİHM kararları bağlayıcıdır. Kararın gereği yapılmalı, Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalıdır.”
  • “Normalleşmenin ve Türkiyelileşmenin yolu öncelikle ekranları HDP’lilere açmaktan geçiyor... Barış, demokrasi gibi kavramları savunmak bölücülük değil...”

 

           sözleriyle ve daha benzer birçok sözle azmettirici katil ve terörist olan Demirtaş’ı savunan Necdet Saraç’ın “Sokak hazır” sözünü iyi niyetle görmemiz mümkün değildir?

           HD(P)KK’lılara bu derece hizmet eden birinin “Sokak hazır” ifadesi üzerinde gerçekten durulmalıdır.

           MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın bu konu üzerinde titizlikle durarak “CHP’nin medyadaki sözcülüğünü üstlenen Necdet Saraç, 15 Ekim günkü yazısında, “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor!” başlığını atarak CHP’nin gerçek niyetini açık etmiştir. Yazısında, “Muhalefet yalnızca iktidarın uygulamalarını eleştirerek büyüyemiyor. Bütün olumsuz gelişmelere rağmen iktidarın kendiliğinden gitmeyeceği de kesin!” diyen Necdet Saraç, seçmenleri sokağa çağırmakta, CHP’yi ve bağlaşıklarına demokrasiye müdahale tavsiyesinde bulunmaktadır. Saraç’ın, bu apaçık provokasyonunun arkasında, demokrasiyi rafa kaldırıp gayrimeşru yollardan iktidarı ele geçirerek bir sivil darbeyle CHP’yi işbaşına getirme hesapları vardır.” açıklamasını yapmıştır.

           HD(P)KK sevdalı CHP’li yazar Necdet Saraç’ın ısrarla “tahliye edilmeli” dediği terörist Demirtaş kimdir?

O da bir sokakçıdır!

           Terörist Demirtaş’ın HDP Eş Başkanı olduğu dönem HDP’nin resmi sosyal medya sayfalarından önce “Halklarımızı sokağa çıkmaya ve sokağa çıkmış olanlara destek vermeye çağırıyoruzve daha sonra “Kobane’de yaşanan katliam girişimine karşı 7’den 70’e bütün halklarımızı sokağa, alan tutmaya ve harekete geçmeye çağırıyoruz. Bundan böyle her yer Kobane’dir. Kobane’deki kuşatma ve vahşi saldırganlık son bulana kadar SÜRESİZ DİRENİŞE çağırıyoruz.” çağrısı yapılmış, bunun neticesinde 53 kişi hayatını kaybetmiş, 682 kişi yaralanmıştı.

           O olaylarda ayrıca 3 bin 777 mala zarar verme, 25 alıkoyma, 395 hırsızlık, 15 yağma, 308 iş yeri ve konut dokunulmazlığını ihlal, 13 Türk bayrağını yakma, 7 Atatürk’ü Koruma Kanunu’na muhalefet suçu işlenmişti.

           Yine bir sokak eylemi olan hendek ve çukur olaylarında Necdet Saraç’ın ısrarla “serbest bırakılmalı” dediği terörist Demirtaş yine burada da “Hendek kazanların alnından değil, ellerinden öpüyorum” ve “Özyönetim küçümsenemez, katliama karşı hendekteki, barikattaki duruş ve kavrayıştır. Bunu aklından bile geçirenleri yok edeceğim diyenlere hendek barikat çok değil. Ne yapacaklardı peki?” sözleriyle ve daha benzer birçok sözle azmettirici katil olmuş ve 793 askerimizi, polisimizi şehit ettirmiştir.

           Necdet Saraç işte böyle bir katili, işte böyle bir teröristi savunuyor ve serbest bırakılmasını istiyor. Herhalde Necdet Saraç ile terörist Demirtaş’ın sokaklarda yine yapacakları iş çok!

İşin en tuhaf yanı nedir biliyor musunuz?

           HD(P)KK sevdalı CHP’li yazar Necdet Saraç “Sokak hazır, muhalefetin silkelenmesini bekliyor!” dedikten üç gün sonra da Necdet Saraç’ın yazı ve konuşmalarında avukatlığını yaptığı terörist Selahattin Demirtaş’ın kardeşi terörist Nurettin Demirtaş da “Halk savaşı sokakta başlar” çağrısında bulunmuştur.

Bu duruma “sokak tesadüfü” mü diyeceğiz?

           “Legal siyasal zemine takılıp kalmamak gerekir. Legal alan yapmazsa kimse yapmaz denilemez. Legal alan sadece sokakta olamaz. Sokaktan kopuk da olamaz. Halk savaşı sokakta başlar! Faşizm sokakta yenilir!” diyen terörist Nurettin Demirtaş sufleyi Necdet Saraç’tan mı yoksa Nurettin Demirtaş ondan mı almıştır?

           Bir de Necdet Saraç utanmadan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın açıklamasına “Dervişin fikri ne ise zikri de odur! “Sokak” deyince akıllarına yalnızca darbe ve vandalizm geliyor. Oysa sokak itiraz kültürünü ve özgürlüğü büyütür!” cevabı veriyor.

           Talimatı terör örgütlerinden alan HDP’yi savunuyorsan, sokak eylemleriyle binlerce asker ve polisimizi şehit ettiren, vatandaşlarımızı öldürten azmettirici terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsan senin “sokağa çağrı” sözlerine nasıl bakmamızı istiyorsun Necdet Saraç?

           Sokaklardaki Gezi eylemlerinde, sokaklardaki Kobani eylemlerinde, sokaklardaki hendek-çukur eylemlerinde savunduğun HD(P) KK’lılar kaç kişiyi öldürdü Necdet Saraç?

Neyin peşindesin sen?

           Çıktığın televizyon programlarında bir taraftan HD(P)KK’lıları savunup, diğer taraftan sözde Atatürk-cumhuriyet sahiplenmesine dair cümleler kuruyorsun ya, mide bulantısından başka yarattığın bir şey olmuyor.

           Sokaklarda aradığınız bir şeyler var. Ama Türk milleti ve devleti size bu sefer böyle bir fırsatı asla vermeyecektir. Savunduğun, gönül ve dirsek temasında olduğun kişilerin sokaklara yaptıkları çağrılarda neler olduğunu Türk milleti çok iyi biliyor.

Hadi bir daha deneyin bakalım!

O zaman neler oluyor bir görün…

           Terör örgütleri PKK, FETÖ, DHKP-C ve senin gibiler niye halkı sokaklarda görmek istiyor Necdet Saraç?

           Fatih Portakal da Fransa’daki olayları örnek göstererek “Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar.” sözleriyle halkı tahrik ederek, sokağa dökülmeye çağırmıştı. Geçtiğimiz günlerde, İP’i karıştıran İP milletvekili Ümit Özdağ da CIA bağlantılı FETÖ’den tutuklu Enver Altaylı ile yaptığı görüşmede, Enver Altaylı’nın İP isimli partiyi kurma aşamasında kendisine “Parti kurmayın, sokağa dökülün” tavsiyesinde bulunduğunu söylemişti.

Karanlık planınız ne Necdet Saraç?

           Yoksa “Türkiye’deki muhalefeti destekleyerek hükümeti devirmeliyiz” diyen Joe Biden, ABD’ye Başkan olacak diye hazırlıklara mı başladınız?