Bu işler böyledir.

İpin ucunu bir kez kaçırdın mı, arkası çorap söküğü gibi gelir. Artık mazeret de bulamazsın. Ne hakemleri suçlu ilan edebilirsin, ne sakatlık ve hastalığı öne sürebilirsin, ne de futbolculara “Oynamıyorlar” iddiasında bulunabilirsin. Takımı toparlayamıyorsan suçlu sensindir.

Sergen hocadan bahsediyoruz. Rakibi iyi analiz edeceksin, futbolcuların konsantrasyonunu sağlayacaksın, oyun planını kurup, uygulattıracaksın. Eskiden iyi futbolcu olman, maçları kazanmak için yeterli olmaz.

Geçen sezonun hırslı Sergen hocasından eser kalmamış. Nerede o yırtınan, futbolcularını koşturan, mücadele ettiren Sergen Yalçın ? Böyle giderse korkarız, o hep arkasında duran taraftar da hocayı terk edecek.

14 kulübün “Hakemler hakkında konuşmayacağız” kararına itiraz eden, “Biz konuşuruz” açıklaması yapan Beşiktaş yönetimi sakın ha, dünkü maçtaki kararlar konusunda konuşmasın. Çünkü VAR uyarısıyla verilen penaltı ve kırmızı kartta hakemler sonuna kadar haklı. İlla bir mazeret arayacaklarsa hocalarına ve futbolcularına baksınlar.

Hakan Keleş ve Giresunspor’un futbolunu da tebrik etmek gerek. Kalelerini çok iyi savundular, mücadele ettiler, golleri buldular, 3 puanı ceplerine koyup eve döndüler.