Nursel Ergin bu hafta sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta'nın sunucusu oldu. Nursel Ergin bir hafta boyunca gelinlerin yarışacağı Gelinim Mutfakta'yı sunacak. Kendisini fragmanda ve ekranda görenler  Nursel Ergin kimdir, evli mi eşi kimdir? araştırmalarına başladılar. İşte ünlü sunucu Nursel Ergin'in hayatı ve biyografisi...

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİM?

Gelinim Mutfakta yeni hafta sunucusu Nursel Ergin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU NURSEL ERGİN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta sunucusu olan Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor.

nursel ergin

Nursel Ergin, kendini ilk olarak "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla duyurmuştur. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Nursel Ergin doğum tarihi: 30 Temmuz 1980

Nursel Ergin kaç yaşında: 41 yaşında

Nursel Ergin nereli: İstanbul

Nursel Ergin

NURSEL ERGİN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Nursel Ergin, 2016 yılından beri Murat Akyer ile evlidir.

 

Editör: Haber Merkezi