O Ses Türkiye final mı yapıyor, final mi yapacak? en çok merak edilen sorurlardan. TV 8'in reyting rekorları kıran programı O Ses Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye bitiyor iddiaları hakkında net konuştu. Peki O Ses Türkiye bitecek mi? İşte güncel açıklama...

O SES TÜRKİYE FİNAL Mİ YAPACAK? ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Murat Boz Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç'un oturduğu O Ses Türkiye'nin reytinglerde istenilen başarıya ulaşamadığı için final yapacağı iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı'dan iddialara yanıt gecikmedi. Acun Ilıcalı, "Saçma bir haber. Neden programı bitireyim? Zevk aldığım program. Jürimi seviyorum, hiç öyle huyum da yoktu. Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor. Jürimden aşırı mutluyum, programı da severek yapıyorum." dedi.

O Ses Türkiye

"HADİSE'Yİ ÇOK SEVİYORUM"

Hadise'nin jüri kadrosunda olmamasından dolayı reytinglerde düşüş yaşandığı iddiası üzerine de konuşan Ilıcalı, "Hadise'yi çok seviyorum. O Ses Rap'te var zaten" dedi.

'O SES TÜRKİYE' JÜRİLERİ

Sevilen yarışmada daha önce; Mustafa Sandal, Yıldız Tilbe, Gökhan Özoğuz, Sibel Can, Hülya Avşar, MFÖ'den Mazhar Alanson ve Özkan Uğur da görev yapmıştı.

 

Editör: Haber Merkezi