Son günlerde televizyon dünyası ile ilgili en çok araştırılan konular arasında “O Ses Türkiye blok nedir?” sorusu yer alıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı yarışmada jüri üyeleri, performanslarını beğendikleri yarışmacıları takımlarına almak için bloklama hakkını kullanıyorlar. Peki, O Ses Türkiye blok nedir? İşte ayrıntılar…

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLADI?

Türkiye'nin her ilinden katılan yarışmacıları kıyasıya mücadele ettiren, bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan O Ses Türkiye, 5 Ekim Cumartesi günü TV8 ekranlarında yeni sezonuna başladı.  
 
Yıllardır aynı formatta devam eden programda bu sene flaş bir değişiklik yapıldı. Değişikliği duyuran Acun Ilıcalı, jüri üyelerine sürpriz yaptı ve bundan sonra yarışmada "Jüri bloklama butonu" olacağını açıkladı. Jüriler, sevdikleri yarışmacıları kaptırmamak için birbirlerini bloklamaya başladı.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

 

O SES TÜRKİYE BLOK NEDİR?

O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri üyeleri bir yarışmacıya dönmesini istemedikleri diğer jüri üyelerini bloklayabilecek. Ilıcalı, yaşanan değişikliği "Önünüzde butonlar var. Bu sizin belki de şampiyonluğa gidecek yolunuzu hazırlayacak. Bu butonla rakip jürileri bloklayabiliyorsunuz" sözleriyle duyurdu.

O SES TÜRKİYE HANGİ GÜNLER VAR?

O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonu, Cumartesi ve Pazar akşamları saat 20:00'de TV8 ekranlara yayınlanıyor.

 

Editör: Haber Merkezi