Jüri üyeliklerini Murat Boz, Seda Sayan, Hadise ve Beyazıt Öztürk’ün paylaştığı O Ses Türkiye, yeni sezon için çalışmalarına başladı. 2012 yılında yayınlanan ilk sezonda şampiyonu kendi takımından çıkaran Murat Boz yeni sezon için meydan okudu. Seda Sayan’ın da bir video ile bu meydan okumaya karşılık vermesi heyecana neden oldu. Peki, O Ses Türkiye ne zaman başlayacak? Jüri üyeleri kimler olacak? İşte detaylar…


MURAT BOZ MEYDAN OKUDU

Jüri üyesi Murat Boz, Instagram hesabından meydan okudu. Boz paylaşımında, "Yeni Sezon hazırlıklarımız başladı. Jüri arkadaşlarımın ikincilik için verecekleri amansız mücadeleyi izlemek çok keyifli olacak. ?" dedi.

SEDA SAYAN KARŞILIK VERDİ

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

O Ses Türkiye için heyecanlı bekleyiş devam ederken, yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı yeni sezon yayın tarihi ile ilgili kesin bir tarih vermedi. Ancak “çok yakında” olacağı vurgusu yapıldı.

YARIŞMADA EN ÇOK ŞAMPİYON ÇIKARAN JÜRİ ÜYESİ KİM?

İlk sezonu Show TV'de yayınlanan O Ses Türkiye'de Murat Boz'un yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan birinci olmuştu. 

O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon oldu.

O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti.

2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş'ten oluşmuştu. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı.

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz'dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu.

O Ses Türkiye 2017 birincisi ise Hadise'ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı.

O Ses Türkiye 2018'in kazananı, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.

 

Editör: Haber Merkezi