Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Teröristbaşı Öcalan’ın yeğeni olan HDP milletvekili Ömer Öcalan “Türkiye’nin ömrü uzun değildir. Türkiye kendi iç sorunlarıyla artık bir cebelleşme noktasına gelecektir” yorumunda bulunmuş…

Tam da “İtin (köpeğin) duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı” atasözüyle açıklanacak bir durum…

Türkiye’ye ömür biçenlere bakar mısınız?

Türkiye’de, Irak’ta, Suriye’de Türk bombaları altında leşlerini toplamaktan bitap düşmüş terör örgütünün Türkiye’deki siyasi uzantısı HDP’nin sözde bir milletvekili…

Bu boşboğaz Ömer Öcalan’ın amcası teröristbaşı Abdullah Öcalan’da yakalanıp Türkiye’ye getirildiğinde uçakta Türk devlet yetkililerine “Anam Türk, Türkiye’nin emrindeyim” diye yalvarıyordu.

Türkiye geçtiğimiz günlerde Irak’ın kuzeyine PENÇE-KİLİT operasyonu başlattı. “Türkiye’nin ömrü uzun değildir” diyen Ömer Öcalan gibilerin yoldaşı olan mağara fareleri sosyal medya üzerinden, kendilerine ait gazete ve televizyon üzerinden “Bizi kurtarın Türk Ordusu bomba yağdırıyor” diye ağıtlar yakıyorlardı.

Ömrü uzun olmayan Türkiye bu mu?

Sizin ömrünüz uzun olduğu için mi dağlarda bol bol leş sayıyorsunuz?

Bakın Türkiye’de gezeceğiniz dağ kalmadı. Türkiye’yi bırak Kandil’de ABD’li gazeteciye randevu verip, korkudan röportaj yapmaya çıkamadınız.

ABD merkezli PBS News’in muhabiri Simona Foltyn, “PKK’nın izniyle Kandil’e geldik ve bölgede çekim yaptık. Fakat PKK’nın tüm üst düzey yöneticileri İHA’lar sebebiyle saklanıyordu. PKK sözcüsü bile görüş vermek için bizle buluşamadı” ifadesini kullanmıştı.

Türkiye bölgesinde güçlenen bir ülke haline gelmiştir ve bu güçlenme durumu gün geçtikte daha da artacaktır. Bunu bizzat Türkiye düşmanı devletler ve stratejistler ifade etmektedir. Türkiye üzerinde ve bölgede hareket alanı daralan terör örgütü PKK’ya hizmet eden Ömer Öcalan’ın temennisi korkularını bastırmak için dile gelmektedir.

PKK kemiği yalayan HDP’liler “Türkiye’nin ömrü uzun değildir” derken HDP’nin ittifak ortakları bu durum karşısında niçin susmaktadır?

Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk’ün mirası olan CHP’nin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu isimli zat, ortağı HDP’nin bölücü milletvekiline diyecek bir sözü yok mudur?

Ya da HDP’nin diğer ittifak ortakları niçin susuyor?

“HDP’yi küstürürsek seçim projemiz suya düşer” diye mi korkuyorlar?

Gerçi bunlarında “Türkiye’nin ömrü uzun değildir. Türkiye kendi iç sorunlarıyla artık bir cebelleşme noktasına gelecektir” diyen Ömer Öcalan’dan ne farkı var ki?

Her gelişen hadisede Türkiye’de kriz, kaos peşinde koşanda zaten “Niye susuyorsunuz?” diye seslendiklerimiz değil midir? HDP ile seçim ittifakı yapacak kadar midesiz olanlar Ömer Öcalan’a ne cevap verebilir ki? Zaten bunlar değil mi, başta terörist Demirtaş olmak üzere birçok PKK’lıyı serbest bırakacaklarını söyleyenler?

Ömer Öcalan, zillet ittifakının iç sesini dışa vurmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin televizyonu Halk TV’deki Pençe Kilit Operasyonu’na dair yorumlarda bunun ispatı olmuştur.

İhanet mikrobu saçan Halk TV’de sunuculuğunu Seda Selek’in yaptığı ‘Neden Sonuç’ programına katılan İP’li gazeteci Mehmet Tezkan’ın operasyonun bir amacının da HDP’yi Meclis’te PKK’nın yerine koyabilmek olduğunu söylemesi ve sunucu Seda Selek’in ise Pençe Kilit Operasyonu’nun Millet İttifakı’na karşı bir operasyon olduğunu öne sürmesi bu iç sesin birlikteliği değil midir?

Editör: Haber Merkezi