Öğretmen seminerleri ne zaman, online mı olacak? ara tatilin gelmesiyle merak ediliyor. Öğretmenler ara tatilde eğitimine devam edecekler. Bu sebeple "Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi, ne zaman başlayacak? soruları internette hızlandı. MEB Başkanı Mahmut Özer, kasım ayı ara tatilinde uygulanacak öğretmen seminerleri ile ilgili açıklamada bulundu.

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ ONLİNE MI, MAHMUT ÖZER'DEN AÇIKLAMA

Öğretmenler için seminer açıklaması MEB Başkanı Mahmut Özer'den geldi. Öğrenciler ara tatilde dinlenirken öğretmenler eğitimlerini online olarak alacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "15-19 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde öğretmenler okullara gelmeyecek, idari izinli sayılacaklar, mesleki eğitimlerini de online olarak alacaklar" dedi.Bakan Özer konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ara tatillerde öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimleri var. 15-19 Kasım arasında öğretmenlerimize mesleki gelişim eğitimini uzaktan eğitim şeklinde vereceğiz. Dolayısıyla öğretmenlerimiz bu tarihler arasında okullara gelmeyecekler ve idari izinli olarak sayılacaklar. Bunun müjdesini de buradan vermek isterim. Öğretmenlerimiz de bu süreç içerisinde çok büyük fedakarlık gösterdiler, onlar da bir hafta dinlenmiş olacaklar."

öğretmen seminerleri

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2021 ara tatil döneminde öğretmen seminerleri, 15-19 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak uygulanacak. 

ARA TATİL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk ara tatil 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında olacak.

ARA TATİL KAÇ GÜN SÜRECEK?

Ara tatil hafta sonu tatilleriyle birlikte toplam 9 gün sürecek.

Editör: Haber Merkezi