Okul öncesi öğretmenliği taban puanları ve başarı sıralaması bir çok üniversite adayın gündeminde yer alan konular arasında. Üniversiteye giremeye hak kazanan adayların aldıkları 2021 YKS puanlarına göre tercih süreci başlıyor. Öğrenciler hayalini kurdukları üniversite ve bölümlere gidebilmek için tercih öncesi aldıkları puanlara göre okulların TYT AYT (YKS) taban puan ve başarı sıralamasını araştırıyor. Peki Okul öncesi öğretmenliği taban puanları 2021 kaç? İşte YÖK atlas Okul öncesi öğretmenliği başarı sıralaması ve kontenjanları...

2021 YKS ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos arasında yapılacağını duyurdu. Aygün'ün paylaşımı şöyle:

Okul öncesi öğretmenliği

"2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu http://osym.gov.tr sitemizde yayımladık. Adaylarımız 2021-YKS tercihlerini 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr 'den yapacaklardır.

2021 Okul öncesi öğretmenliği taban puanları ile başarı sıralamaları açıklandı. En güncel haline aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Okul öncesi öğretmenliği sıralama 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları aşağıdaki gibidir. Bu puanlar 2020 yılına ait Üniversite yerleştirme puanlarıdır.

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİK PUANLARI

öğretmenlik

Editör: Haber Merkezi