Türkçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içeriklerine ulaşılabilen Okulistik uygulamasındaki sınavlar da eğitim hayatında öğrencilere oldukça yardımcı oluyor. Peki, Okulistik sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, 2019-2010 sınav sonuç ekranı…

Aşağıdaki bağlantıya tıkladığınızda Okulistik’in sınav sayfası karşınıza çıkacak. Önünüze gelen sekmelerde sınıf, sınav serisi ve sınav türünü seçerek katılım sağlanan sınavlara ulaşabilirsiniz.

OKULİSTİK NEDİR?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur.
İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri Okulistik’ten yararlanabilirler.

Okulistik’te Türkçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur.

Bu dersler ve derslere ait içerikler, Türkiye’deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir.

Etkileşimli ve canlandırmalı konu anlatımları, konu anlatımlarını pekiştiren çalışma kağıtları, soru çözümü videoları, konu testleri, öğrenme alanlarına uygun eğitsel oyunlar ve elektronik kitaplar Okulistik’te bulunan eğitim içeriklerinden bazılarıdır.

Bu eğitim içerikleri, Mili Eğitim Bakanlığı kazanımlarına ve yapılandırmacı öğretim modeline uygun olarak hazırlanmıştır ve sürekli güncellenmektedir. 

Okulistik, gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme ve değerlendirme sistemlerine sahiptir.

OKULİSTİK ÜCRETLİ Mİ?

Okulistik kısaca sanal eğitim merkezidir. Sisteme üye olan binlerce okul ile birlikte ortak çalışma planına sahip olan çok güzel bir ortam. Çocuklarımızın internette kötü sitelerde dolaşmasını ve boş zaman kaybetmesini engelleyecek bir ortam. Çünkü genelde çocuklarımız oyun oynamak için tüm Google'ın altını üstüne getiriyor. Fakat okulistik içerisinde çalışmak ve oynamak eğlenceli bir duruma dönüşüyor. Çalışma kağıtları ders anlatımları tüm dökümanlar sitenin içerisinde mevcut. Oyun zamanı gelince de oyun oynayabiliyorlar. Sınav Tarihleri ve Konu Dağılımları, yıllık planlar ve bir çokdökümana ulaşabilirsiniz. 12 Ay İçerik Paketi 204 TL olup taksitli ya da peşin ödenebilir.

Editör: Haber Merkezi