Son dönemin en çok güldüren yapımların biri olan Olanlar Oldu filmi, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak. Filmi izlemek isteyen seyirciler ise Olanlar Oldu filminin oyuncularını ve konusunu araştırıyor. BKM yapımı olan ve İMDb puanı 6.2 olan filmin ayrıntılaru haberinde devamında.

OLANLAR OLDU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Olanlar Oldu filminin hikayesi şöyle: Zafer ve annesi Döndü Hanım Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Zafer ünlü dizi oyuncusu Aslı ile tanışır ve ikili arasında önüne geçilemez bir çekim başlar. Ancak Aslı Döndü Hanım'ın ideal gelini olabilecek midir? Mehtap'ın babası İbrahim'in sinsi planları da Zafer ve ailesinin peşini bırakmayacaktır. Tüm bunların üstüne Aslı'nın eski sevgilisi dde tatile dahil oluverir! Bu tatilde aşk, komedi ve talihsizlikler birbirini kovalayacaktır!

OLANLAR OLDU FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Filmde Ata Demirer Olanlar Oldu'da hem bir tekne kaptanı hem de 60’lı yaşlarda Döndü karakterini canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle:

Ata Demirer - Zafer/Döndü
Tuvana Türkay - Aslı
Salih Kalyon - İbrahim
Ülkü Duru - Fahriye
Derya Alabora - Antula
Bedir Bedir - Ramazan
Seda Güven - Mehtap
Renan Bilek - Ortunç
Toprak Sergen - Serkay
Ali Yoğurtçuoğlu - Koray
Esat Polat Güler - Ahmet

OLANLAR OLDU FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

2017 yılında vizyona giren Olanlar Oldu filmin çekimleri İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'ta gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi