Son günlerin en çok araştırılan konuları arasında Avukat Olgun Hamarat’ın vefat haberi geliyor. Vatandaşlar, televizyon ekranlarından tanıdığı ünlü avukat ile ilgili bilgileri merak ediyor. Haberimizde, Olgun Hamarat ile ilgili bilgileri bir araya getirdik…

OLGUN HAMARAT KİMDİR?

İstanbul Barosuna kayıtlı olan Olgun Hamarat, Kars'ın Susuz ilçesinin Çamçavuş köyünde dünyaya gelmiştir. Önce polis olan ve daha sonra hukuk okuma kararı veren Olgun Hamarat, polislik görevini yerine getirirken Hukuk Fakültesini bitirdi. 

Televizyon programlarında esprili kişiliği ile sevilen evli ve çocuk sahibi Olgun Hamarat, 26 Ekim tarihinde hayatını kaybetti. İstanbul Barosu, Olgun Hamarat hakkında şu duyuruyu paylaştı;

"Baromuzun 28840 sicil sayısında kayıtlı, AVUKAT OLGUN HAMARAT 26.10.2019 tarihinde vefat etmiştir.

Aziz Meslektaşımızın cenazesi 27.10.2019 Pazar günü, Küçükçekmece Cennet Mahallesi, Yavuz Selim  Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip, ebedi istirahatgahına defnedildi.

Merhuma Tanrıdan rahmet, kederli ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz."

Olgun Hamarat, yakalandığı grip sonucu, zatürre olan ve akciğerlerinin iltihaplanması sonrasında hayatını kaybetmişti

HAMARAT’IN ÖLÜMÜNDE HASTANE İHMALİ VAR MI?

Yakalandığı gribal enfeksiyon sonucu Küçükçekmece Atakent Acıbadem hastanesine kaldırılan Av. Olgun Hamarat, burada kendisine yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Mevsim geçişlerine de bağlı olan ve salgın hastalık olarak toplumun neredeyse yarısının grip-nezle olduğu bir ortamda, başka hiçbir sorunu olmamasına rağmen sadece gribal enfeksiyon bağlı nedenle ölmesi birçok sorunu ve soruyu gündeme getirdi. Merhumun birinci derecede yakınları, acılarını dile getirirken” biz burda bir ihmal görüyoruz. En kısa zamanda Atakent Acıbadem Hastahanesi hakkında dava açacağız” diyerek, Hamarat’ın ölümünde hastahanenin ihmalinin olduğunu iddia ettiler.

Editör: Haber Merkezi