On Numara çekilişi 4 Haziran sonuçları için geri sayım başladı. Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar Milli Piyango Tv, YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile noter huzurunda açıklanmaktadır. On Numara 4 Haziran tarihli bilet sonuçları kurumun resmi internet sayfasından sorgulayabilirsiniz.

ON NUMARA SONUÇLARI ÖĞREN

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Haftanın son On Numara çekilişi 4 Haziran tarihinde yani bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Editör: Haber Merkezi