Beşiktaş’ın başı dertten kurtulmuyor. Parasızlık can sıkıyor. Ne doğru dürüst transfer yapılabiliyor, ne taksitleri ödeme gücü var. Üstelik sırtındaki yükler de cabası. Örnek mi, işte Vida, işte, Ljajic, işte Lens. Ne indirimi kabul ediyorlar, ne gitmeyi, ne de sahada ter dökmeyi. Adam sendecilik, almış başını gitmiş durumda.

Hal böyle olunca eskilerden medet umuluyor, onlar da bir türlü başaramıyor. Alın size Aboubakar, Gökhan Töre, Larin, Güven, Dorukhan ve Oğuzhan. Yeniler deseniz evlere şenlik. Ne N’sakala, ne de Mensah bu takımın oyuncuları. Belki biraz Welinton, o da Vida ile birlikte sapır sapır döküldü. Sebep oldukları goller gerçekten komik.

Hoca deseniz, hastalıktan dolayı takımdan uzak. Üstelik yönetimin transfer politikası karşısında çaresiz. Elinde ne varsa onu deniyor, ama o da görüyor ki, hedeflerden bir bir uzaklaşıyor. Belki çok erken ama bu takımın bu sezon başarılı olma şansı yok. Önce Avrupa’da darbe, şimdi de ligde çok ağır bir yenilgi. Gidişat hiç de iyi değil ve silkinip, toparlanacak ne takım var, ne de doğru dürüst yönetim.

Konyaspor’u kutlamak gerek. Önce bir tarttılar Beşiktaş’ı, baktılar ki karşılarında, moralsiz, güçsüz, hatalarla dolu bir takım var, hemen günü değerlendirdiler ve çok önemli üç puanı ceplerine koymasını bildiler.