Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın Beşiktaş’ta bir taksici tarafından göğsünden bıçaklanmasının ardından herkes Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın sağlık durumunu sorguluyor. Gökhan Gencebay, Beşiktaş’ta bir taksici ile tartışmasının ardından göğsüne aldığı bıçak darbesinin ardından hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Gencebay, burada tedavi altına alınırken, zanlının ise gözaltına alındığı belirtildi. Peki Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? İşte Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ın bıçaklanma olayı ile ilgili tüm detaylar…

Orhan Gencebay’ın oğlu Gökhan Gencebay’ı kim neden bıçakladı?

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Murat Emre Gencebay, kız arkadaşı Seda Han'la trafikte yol kavgasına tutuşan taksici D.E tarafından göğsünden bıçaklanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise gözaltına alındı. Beşiktaş’ta Posta Caddesi üzerinde, yanında Gökhan Murat Emre Gencebay olan Seda Han, trafikte izlerken bir taksiciyle yol verme sebebiyle tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının anlattığına göre; taksici Seda Han'a küfür ve hakaret etti. Bu sebeple oğul Gencebay ile taksici kavgaya tutuştu. Kavga esnasında bıçağını çıkartan taksici Gökhan Gencebay'ı göğsünden bıçaklamak suretiyle yaraladı. Zanlı, olay yerinden kaçarken, Gencebay ise hastaneye kaldırıldı. Zanlının polis ekipleriyle tespit edilmesinin ardından emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayın ardından ailenin avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen hastanede bir açıklama yaptı. Avukat Dağdelen’ Daha kötü olabilirdi. Tam bir maganda dehşeti diyebiliriz. Çok kötü şeylerden bahsedebilirdik. Ucuz atlattık çok şükür. ‘ açıklaması yaptı.

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, henüz bilinmeyen bir sebeple uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KARNINDAN BIÇAK DARBESİ ALDI

Geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede anjiyo yapılarak hayranlarının yüreğini ağzına getiren Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, henüz bilinmeyen bir sebeple karnından bıçak darbesi alarak yaralandı. Gökhan Gencebay vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı. Gencebay'ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

GÖKHAN GENCEBAY'IN DURUMU NASIL?

Ünlü müzisyen Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay Beşiktaş'ta bir taksiciyle yaşadığı tartışmanın ardından göğsünden bıçaklandı. Hafif şekilde yaralanan oğul Gencebay hastaneye kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Editör: Haber Merkezi