Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen modacı Samar Dadgar, Özcan Deniz ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Magazin dünyasının konuşulan isimlerinden biri olan ünlü modacı ile ilgili detayları araştıran vatandaşlar, Samar Dadgar'ın hayatı ve biyografisini internetten araştırıyor.

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, Samar Dadgar'ın Instagram paylaşımının altına yaptığı yorumla aşkını herkese ilan etti.

"KAYBETTİĞİM DENDİĞİ AN BULUNANSIN"

Deniz, Dadgar'a olan hislerini, "Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahipleri arasında nadide bir 'var'sın…" sözleriyle tarif etti.

"DAMARLARIMA AŞK POMPALAYAN..."

Dangar ise sevgilisine, "Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma aşk pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim…" diye cevap verdi.

Samar dadgar

 

SAMAR DADGAR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

İranlı bir moda tasarımcısı olan Samar Dadgar, 26 yaşındadır.

Posta'nın haberine göre; Eski eşi ile ev yüzünden mahkemelik olan 49 yaşındaki Özcan Deniz iddiaya göre İranlı moda tasarımcısı 26 yaşındaki Samar Dadgar ile birlikte. Bu ilişkinin geçen yaz başladığı söyleniyor.

Editör: Haber Merkezi