Birçok eğitim kademesinde eğitim öğretim başlamış durumda. Geçen yıl liseyi bitiren ve bu yıl lise son son sınıfta olanlar, YKS sınavında ter dökecek. Kendi imkanlarıyla ve dershaneye giderek zorlu sınava hazılanan öğrenciler Türkiye geneli sınavlara girerek kendilerini denemek istiyor. Bu bağlamda Özel Eğitim -Öğretim Derneği'nin (ÖZDEBİR) yaptığı deneme sınavları büyük önem arz ediyor. Peki, ÖZDEBİR YKS denemesi sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, ÖZDEBİR YKS deneme sınavı tarihleri...

ÖZDEBİR tarafından düzenlenen Türkiye geneli YKS deneme sınavlarının birincisi birçok eğitim kurumunda gerçekleştiriliyor.

Bu sınavlar resmi-özel ortaokullarda, liselerde ve kurs merkezlerinde öğrencilerin gelişim süreçlerini izlemek ve sınav deneyimi kazandırmak amacıyla öğretim programlarına uygun olarak hazırlanıyor.

ÖZDEBİR YKS DENEME SINAVI TARİHLERİ

 Deneme sınavlarına katılmak isteyen adaylar,  “Sınavlarımızı Uygulayan Kurumlar”a başvurarak ve kurumların kabulü halinde deneme sınavlarına katılabilirler..

ÖZDEBİR’de sınavlara katılım için bireysel başvuru alınmıyor. Sınava uygulayıcı kurumlar vasıtasıyla girilebiliyor.

ÖZDEBİR'in düzenlediği Türkiye geneli 1. YKS deneme sınavları, 22-23-24-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

özdebirsınav

ÖZDEBİR YKS DENEMESİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçlarına, İl - İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kurumlar, Bayiler kurum kodu ve şifreleri ile Öğrenciler, kodladıkları T.C. Kimlik Numarası veya Telefon Numarası ile “Sınav Sonuçları” modülünden erişebilirler.

Türkiye genelinde uygulanan sınavların kesin sonuçları sınav tarihini izleyen 7-10. günden itibaren alınabilir.

 

Editör: Haber Merkezi