Payitaht Abdülhamid 86. bölüm her hafta olduğu gibi bu hafta da gerilimin hiç bitmediği olaylarla ekranlara geliyor. TRT1'in tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid, Cuma akşamları geçmişten aldığı esintileri günümüze yansıtmaya devam ediyor. Yeni böllümü yayın saatinde izleyemen takipçileri ise, internette Payitaht Abdülhamid 86. bölüm full izle TRT1 ve Payitaht Abdülhamid son bölüm tek parça izle YouTube aramalarını yoğunlaştırdı. Bu hafta, Abdülhamid'in Patutaht'ı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini gweri göndermesi, düşmanlarının daha da bilenip, yeni planlar kurmasına neden olacak. Şivenaz'ın babası ise yeniden tutuklanıp idama mahkum edilecek. Halil Halid Süleyman Mabedinin yerini gösteren haritayı bulmak için öncelikle Jorris, Garo, Robina ve Vicinio’nun oyunlarını bozmak zorunda kalacak. Yeni bölümü heyecanla bekleyenlerin en merak ettiği soru ise, Vembery’nin ihaneti ortaya çıkacak mı? olacak. İşte, tüm soruların yanıtını bulduğu Payitaht Abdülhamid 86. bölüm...

Payitaht Abdülhamid 86. bölümde neler olacak?

Abdülhamid'in Payitaht'ı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermesini Sabahattin, Rothschild ve diğer muhalifler kabullenemezler. Bu hainler, hem Abdülhamid’i tahtından indirebilmek hem de hanedanı bitirebilmek için yeni planlar içine girerler. Vembery, kimliğini açığa çıkarabilecek herkesi bertaraf eder ve hainliğini saklayabilecek önlemler alır. Fakat Abdülhamid, dost görünen düşmanları açığa çıkarmaya kararlıdır.

Halil Halid ise Süleyman Mabedinin yerini gösteren haritayı bulmak için öncelikle Jorris, Garo, Robina ve Vicinio’nun oyunlarını bozmak zorundadır.

Rotschild’in gözden çıkardığı Şivenaz'ın babası yeniden tutuklanır ve mahkeme kararıyla idama mahkum edilir. Naime’nin sağlığının kötüye gitmesi, Bidar'ı fazlasıyla sarsar. Her Ramazan olduğu gibi Bidar ve Seniha bu Ramazan'da da gelenkleri yerine getirirler, aynı zamanda Abdülhamid'in yönetimindeki başka bir Ramazan geleneği olan Huzur derslerinde neler konuşulacağı merak konusu olur. 

Daha önce Fuat, Şivenaz ve Rotshscild'in ihanetini ortaya çıkaran Abdülhamid, Vembery’nin hainliğini açığa çıkarabilecek mi? Mağlup olarak daha da ateşlenen düşmanları Abdülhamid'e karşı yeni hamlesi ne olacak?  Halil Halid Abdülhamid’e verdiği sözü tutabilecek mi? Garo Robina’ya duyduğu aşkın zaafıyla ikili oynamanın bedelini ödeyecek mi? Tüm bu soruların cevabı 17 Mayıs Cuma akşamı Payitaht Abdülhamid 86. bölümde yanıtını bulacak...

Payitaht Abdülhamid 86. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Payitaht Abdülhamid 86. bölüm 1. fragman

Payitaht Abdülhamid 86. bölüm 2. fragman

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Abdülhamid planladığı zekice oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için kaçırılan eski vekilleri bulmak zorunda kalır. Vembery Rothshild’in çaresizliğinden istifade etmeye kalkınca, Rothshild de Vembery’i ele verir. Ama ikisinin planları da, Avukat lakaplı kişinin planıyla alt üst olur. Bu arada, İngiliz gemileri şehri bombalamak üzere yaklaşmaktadır.
 
Abdülhamid vakit kazandırması için Mahmut Paşa’yı vazife verir. Vicinio Sander’i rehin almış, Süleyman mabedinin haritasını da ele geçirmiştir. Artık Halil Halid ve Jorris’in ortak düşmanıdır.  Garo ise ikisinden de habersiz kendi palnını yapar. 
 
Şivenaz zindandadır. Kendini kurtarmak için yaptığı şeytani tertip ise Bidar’ı ve tüm sarayı üzüntüye boğacaktır. Şivenaz’ın son kurbanı kim olacak? Mahmut Paşa gemileri Payitaht’tan uzak tutmayı becerebilecek mi? Abdülhamid’in izini sürdüğü gizemli avukat kim? Abdülhamid Rotschild düellosunun kazananı kim olacak?

Editör: Haber Merkezi