TRT1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 88. bölümüyle sezon finali yapıyor. Her hafta birbirinden çetrefilli entrikalara sahne olan dizide bu hafta tüm gizli planların ve oyunların sonu geliyor, düşman açıkca düşmanlığını yapıyor. Abdülhamid ve sarayı hedefine alan gemiler Payitaht'a yaklaşırken, isyanın ayak sesleri iyice duyulmaya başlar. Halil Halid'i oyuna getiren Joris, Halil Halid'in kendi adamlarını diri diri toğrağa gömmesine neden olur. Ve sonunda sarayın içinde de kurşun sesleri duyulmaya başlar. İşte, nefes kesen bir bölümle ekranlara bir süreliğine veda edecek olan Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finali hakkında detaylar..

Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finalinde neler olacak?

Sabahattin, Abdülhamid’i vurmak için, onun merhametini seçmiştir. Abdülhamid ve sarayı vurmak için gelen gemiler, gitgide yaklaşmaktadır. Abdülhamid ise, bir tehlike olduğunu sezinler ama bunun nereden geleceğini kestiremez.Bu arada Abdülhamid’in dahiyane planı sayesinde Rothshild ve Vembery büyük bir şoka uğrarlar.

Adamlarının yenrini öğrenmeye çalışan Halil Halid, Joris'in oyununa gelir. Bu oyunda Halil Halid, bilmeden kendi adamlarının ölüm emrini verir. Asaf Emre, Tatar, Nadir Bey ve Söğütlü canlı canlı toprağa gömülürken, Halil Halid bu sefer de onları kurtarmak için uğraşacaktır.
 
Bir hayır organizasyonu düzenlenir. Bu organizasyona Bidar, haremdekiler ve halktan yüzlerce kişi katılır. Ancak bu yüzlerce kişinin öldüğü bir faciaya dönüşür.
 
Sonunda Abdülhamid düşmanları istediklerine ulaşır. Saraydan kurşun sesleri duyulmaya başlanmıştır. Hainler, kendi hünkarlarına ve devletlerine karşı saldırıya geçmişlerdir. Karşılarında çok güçlü bir ordu bulunan Abdülhamid'İn yanında sadece ailesi ve birkaç paşası bulunmaktadır. Kaçma teklifine karşı çıkan Abdülhamid, silahını eline alır. Abdülhamid'e sadık paşalar ve şehzadeler, kendilerini devleti, hakkı, haysiyeti ve haremi savunmak için siper ederler....
 

Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finali izle

Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finali 1. fragman

Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finali 2. fragman

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Abdülhamid'in etrafındaki hainlerin maskesi teker teker düştü. Vembery zindana atıldı ve artık kurtulma ümidi yoktu. Meydana sürdüğü tüm adamlarını kaybeden Rothschild, son çare  Sabahattin’i devreye soktu. Büyük bir kalkışma hazırlığındaolan Sabahattin'in önündeki tek engel Abdülhamid’e itaatkar hassa ordusuydu. Rothschild bu engeli aştı ve askerler aralarında çıkan fitne yüzünden ayaklandılar.
 
Şivenaz Müslüman olma yolunda ilerlemekteydi. Bu yolda en büyük yardımcısı ise, Bidar'dı. Ancak, Seniha, Şivenaz’a güvenmiyor ve son zamanlarda başına ard arda gelen tuhaf olaylar yüzünden Şivenaz ve ayindeki adamlarından kuşku duymaktaydı. Seniha, Şivenaz’dan kurtulmaları gerektiğini düşünürken, kendini ansızın Şivenaz’ın başına gelen büyük felaketin suçlusu olarak buldu.
Jorris, Halil Halid’in adamlarına iki seçenek sundu. Ya canlarını feda ettikleri devlete ve Halil Halid’e ihanet edecekler, ya da Jorris’in tehdidine boyun eğip masum çocukların hayatlarını kurtaracaklardı. Halil Halid ise Söğütlü ve Asaf’ı Jorris’ten kurtarmaya çalışırken diğer adamlarını da kaybetti. 

Payitaht Abdülhamid, 31 Mayıs Cuma akşamı 88. bölümüyle sezon finali yaptı. Her hafta ilgiyle izlenen tarihi dizi Payitaht Abdülhamid, sezon finaline yürekleri ağızlara getirecek olaylarla giriyor. Bu sefer tüm kozlarını açık oynayan Payitaht düşmanları, bir ihtilale kalkışıyor. İşte, izleyenlerine soluksuz dakikalar yaşatacak olan Payitaht Abdülhamid 88. bölüm sezon finali hakkında detaylar...

Editör: Haber Merkezi