Payitaht Abdülhamid bu akşam neden yok? Dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen pek çok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyor. Her hafta cuma akşamı milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranlarına kilitleyen Payitaht Abdülhamid, bu hafta TRT1 yayın akışında görülmüyor. Bunun üzerine yeni bölümü heyecanla bekleyen dizi severler, Payitaht Abdülhamid bu akşam neden yok? araştırması yapıyor.Yayınlanan son bölümde, Abdülhamid, Fuat hainine cezasını kesmiş, Mahmut Paşa’nın da yardımıyla Rothshild ve Sabahattin’e büyük bir ders vermişti. Peki, Payitaht Abdülhamid bu akşam neden yok? Payitaht Abdülhamid yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Payitaht Abdülhamid 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Payitaht Abdülhamid dizisi hakkında tüm merak edilenler...

Payitaht Abdülhamid bu akşam neden yok?

19 Nisan Cuma, İslam Aleminde çok önemli bir yere sahip olan Berat Kandili'nin de tarihi. Bu mübarek geceyi dua ve ibadetle geçirmeye vesile olacak bir program olan Berat Kandili Özel programı, Türkiye'nin televizyonu TRT1 ekranlarında olacak. Bu nedenle Payitaht Abdülhamid bu hafta yayınlanmayacak.

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Berat Kandili Özel programı nedeniyle 19 Nisan Cuma günü yayınlanmayan  Payitaht Abdülhamid 83. yeni bölüm 26 Nisan Cuma günü her zamanki saatinde izleyicisiyle buluşacak.

Payitaht Abdülhamid 83. yeni bölüm 1.fragmanı

Payitaht Abdülhamid 83. yeni bölüm 2.fragmanı

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Abdülhamid’in sabrı taşmış ve Fuat hainine hak ettiği cezayı kesmiştir. Şimdi karşısında düşmanlıklarını ona açıkça ilan eden Rothshild ve Sabahattin vardır. Sabahattin tüm gücü ve hırsıyla Paris’te toplanacak Jön Türk kongresi için çalışmaktadır. Ancak önüne bir engel çıkar. Rotshsild’in bu engeli halletmesini bekler. Rothshsild, Abdülhamid’i köşeye sıkıştırdığından çok emindir. Ancak Abdülhamid’in ise başka bir planı vardır.

Halil Halid ve ekibi Jorris’in Payitaht’taki heroin ağını koparmak ve Cezzar’ın kanını yerde bırakmamak için harekete geçerler. Jorris truva atı gibi Halil Halidlerin arasına soktuğu oğluyla onlara tuzak kurarken, Halil Halidler de onları kendi tuzaklarına çekerler. Silahlar çekilir! Tatar, Cezzar’ın intikamını alırken, Halil Halid hiç beklemediği yerden, namlunun ucunda bulur kendini.

Seniha, Bidar’a Şivenaz hakkındaki tüm gerçeği söyleyecekken başına gelen beklenmedik bir olay herkesi çok üzecektir. Bu arada, Seniha’nın zehirlendiği ve bunu yapan kişinin Bidar’ı kaçırdığı ve Yahudi bağlantısı da deşifre olur.
Nihayet ortaya çıkan haremdeki bu yılan, yaptıklarının bedelini canıyla mı ödeyecek? Halil Halid bu kez, düştüğü büyük tuzaktan kurtarabilecek mi? Abdülhamid, Mahmut Paşa’nın da yardımıyla Rothshild ve Sabahattin’e nasıl büyük bir ders verecek?

Payitaht Abdülhamid 82. son bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Editör: Haber Merkezi