Uzman Psikolog Gökhan Çınar TV8'de Paylaş Benimle adlı programı sunmaya hazırlanıyor. Paylaş Benimle programına başvuru yapacaklar detayları merak ediyor. Programın sunucusu Gökhan Çınar hakkında da detaylar merak ediliyor. Dijital platformlarda yaptığı programlar ile de ünlenen Gökhan Çınar Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yayın yapıyordu. Gökhan Çınar şimdi ise yine Acun Ilıcalı'ya ait TV8'de program sunacak.

PAYLAŞ BENİMLE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

PAYLAŞ BENİMLE SUNUCUSU GÖKHAN ÇINAR KİMDİR?

Gökhan Çınar kimdir? 1983 İstanbul doğumludur Gökhan Çınar. Gökhan Çınar eğitim durumu ise şöyle; Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi’nde YÖK Burslu olarak tamamladığı 2006 yılında Maltepe Üniversitesi’nin Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi. Gökhan Çınar Lisans eğitimi süresinde, yüksek lisans sürecinde ve sonrasında Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde stajına ve psikolog olarak çalışmalarına devam etti.

gökhan çınar kimdir

Gökhan Çınar Türk Psikologlar Derneği’nin bir üyesi olarak alanda çalışmalarına devam ederken, yüksek lisans tezi olarak “Mesleki Adanmışlık” konusunda kapsamlı bir araştırmayı sürdürdü ve yüksek lisansını tamamladı.

Meslek hayatı boyunca psikoterapi seansları ve yer aldığı eğitimlerde kendisini daha yakın bulduğu Ergenlik Dönemi ile ilgili birçok eğitim, seminer, oluşum ve çalışmada yer almıştır. İstanbul’da kurucu ortaklarından biri olduğu Keşif Psikoloji’de psikoterapi alanında çalışmaya devam eden Gökhan Çınar, Oyun Terapileri Derneği’nin de kurucu üyelerinden biridir.

Doktora eğitimini Sinema-Tv alanı üzerine sürdürmektedir. Küçük yaşlardan itibaren medyada sunucu, yapımcı ve içerik üreticisi olarak görev almaktadır. 2019 yılında “Utançla Yüzleşmek” başlıklı bir TEDx konuşması yapmıştır ve Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli seminer ve etkinliklerde konuşmacı olarak yer almayı sürdürmektedir. Kafa Dergisi’nin yazarı, “Geçecek mi?” isimli kitabın yazarı, ortağı olduğu dijital platform Bana Göre Tv’de yayınlanan “Katarsis” ve “Katarsis X-TRA” programlarının yapımcısı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

PAYLAŞ BENİMLE PROGRAMI NEDİR, FORMATI NEDİR?

Paylaş Benimle yapım ekibi, danışman psikolog kadrosu ve birlikte tüm dernek ve ilgili platformlar aracılığıyla programa başvuran kişilerin hayatına dokunmayı, dönüştürmeyi ve onlara fayda sağlamayı amaçlıyor. Bu programa hayat hikayesini paylaşmaya gönüllü olan herkes başvurabiliyor. Yetişkin her yaştan, Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden bireyler, aileler programda yer alabilecek.

PAYLAŞ BENİMLE NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜNLER

Gökhan Çınar’la “Paylaş Benimle” 12 Temmuz Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 15.00’te TV8’de.

Editör: Haber Merkezi