Bir zamanlar magazin gündeminin konuşulan isimlerinden biri olan Pınar Eliçe hayatı merak ediliyor. O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizilerde rol alan Pınar Eliçe kimdir, evli mi, nereli? Pınar Eliçe kaç yaşında, biyografisi nasıl? İşte detaylar...

PINAR ELİÇE KİMDİR, EVLİ Mİ, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Bir dönemin ünlü solistlerinden Pınar Eliçe, 1972 yılında Yugoslavya'da dünya geldi.

Genç yaşya sahne hayatına başlayan Eliçe daha sonraki yıllarda solistliğe geçiş yaptı.

Evlendikten sonra kariyerine ara veren ve bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Pınar Eliçe, çocuklarıyla birlikte İstanbul’da yaşıyor.

Pınar Eliçe, mesleğini bırakmasıyla ilgili olarak “Bu, benim tercihimdi. Ben baskıyla bir şey yapmam! Nerede, ne zaman, ne yapacağımı bilirim. 7 yıl önce bir Evlilik kararı aldım ve işimi bıraktım. Çok radikal bir karardı ama benim için doğruydu. Ben evliliğimi evlilik yapmış olmak için yapmadım. Gerçekten ciddi bir evlilikti. İki çocuk dünyaya getirdim. Evliliğimin hakkını verdim.” Açıklamasında bulunmuştu.

Pınar Eliçe, 2002 yılında evlendiği Çetin Çapan 2007 yılında boşandı.

 

Pınar Eliçe, 2008 yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra kayıplara karışmıştı. Pınar Eliçe daha önce verdiği bir söyleşide mesleği bırakmasına dair şunları söylemişti: "Ben hiçbir zaman şöhretin esiri olmadım. Evliliğimde alışverişimi kendim yapıyordum. İnsanlar beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. Evde tuvaletleri bile ben temizlerdim. Ev kadınlığı çok zor. Keşke bir işim olsaydı, sabah çıkıp akşam eve gelseydim."

 

Editör: Haber Merkezi