"SEN EVDE KAL BİZ GETİRELİM"

PINARBAŞI'NDA İHTİYAÇ SAHİBİ 650 AİLEYE İAŞE PAKETLERİ DAĞITILACAK

Pınarbaşı Belediyesi koronavirüsle mücadele için evlerinde kalmaları istenen yaşlılara kurduğu vefa sosyal destek gruplarıyla sahip çıkıyor. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşların ihtiyaçları artık bir telefonla karşılanıyor. ilçedeki yaşlı vatandaşlar belediyenin (0352) 512 10 35 nolu telefonunu  arayarak temel ihtiyaç maddelerinin karşılanmasını isteyebiliyor.Bu çağrı merkezinden belediyeyi arayan yaşlıların evlerine giden ekipler ihtiyaç listesini alıp ardından da alışverişini yaparak evlere teslim ediyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Korona virüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattık. Bizi arayan vatandaşlarımızın evine giderek siparişlerini alıyoruz. İstedikleri bakkaldan, marketten siparişlerini alıp kendilerine teslim ediyoruz. Biz Pınarbaşı Belediyesi olarak elimizden gelen her imkanı seferber etmiş durumdayız. Lütfen vatandaşlarımız da evde kalmaya özen göstersinler ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasınlar. Bu salgını hep birlikte mücadele ederek yeneceğiz" dedi.

İlçede temizlik çalışmalarını iki katına çıkardıklarını ve her yerde dezenfekte yapıldığını da kaydeden Başkan Menduh Uzunluoğlu, gündüz iki,akşam iki ekibimizde yaşlılarımıza hizmet ediyoruz. onların her türlü ihtiyacını belediyemizce karşılıyoruz. ayrıca belediyemiz bünyesinde üç santral ekibi kurduk. vatandaşlarımızın sorunlarını,isteklerini dinleyip anında çözüm yollarına gidiyoruz. şu anda ilçemizde 60 yaşlı ailemizin ekmek ihtiyacını da karşılıyoruz. ekiplerimiz sabah akşam bu ailelerimize giderek ekmeklerini ulaştırıyor. ilçemizde ayrıca 650'ye yakın ihtiyaç sahibi ailelerimize de ulaştırılmak üzere iaşe paketleri hazırlattık. bu paketlerimizde kısa sürede ailelerimize ulaştırılacak ifadelerini kullandı.

 Haber: Mehmet Yılmaz

Editör: Haber Merkezi