Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Türk siyasi hayatının kara mizahı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yıl hakkında yazdığım yazılar için 150 Bin TL tazminat davası açmıştı. Aynı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 partinin toplanıp bol bol “basın özgürlüğü” nutukları attıkları toplantının hemen sonrası şahsıma ve Türkgün gazetesine 300 Bin TL’lik bir tazminat davası daha açmış. Bu davaları da Kemal Kılıçdaroğlu adına FETÖ’ye yardım ve üç ayrı suçtan daha 11 yıl 11 aydan 40 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilen avukat Celal Çelik açıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açtığı davalar sonrası merhum Sezai Karakoç’un şu şiiri aklıma geldi.

“Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak, tarih susmayacak. Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar. Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın gazabından kurtulamayacaklar”

Kemal Kılıçdaroğlu Türkgün’e ve bizlere dava açınca biz onun HD(P) KK ilişkilerini, terör örgütleri PYD ve YPG’ye olan sevgisini, terörist Demirtaş’a olan aşkını, Atatürk’e olan sinsi düşmanlığını, CHP’li belediyelerde vurgun düzeni kurulmasına göz yummasını, Barzani’ye referandumda verdiği “Kürdistan’ı kurabilir” desteğini, CHP’ye doldurduğu Türk düşmanı Ermenicileri, PKK’nın kapatılan gazete ve televizyonlarına sahip çıkmasını yazmayacağımızı ve susacağımızı mı sanıyor?

Kemal Kılıçdaroğlu normalde yazarlara, gazetecilere pek dava açmayan kişidir. Ama Türkgün gazetesini ve şahsımın yazılarını takıntı haline getirmiştir. Bu durum da CHP ve kendi hakkında yazdıklarımızdan büyük rahatsızlık duyduğunu göstermektedir.

Düzenlediği bir mitingte tutuklu FETÖ’cü gazetecilerin ismini teker teker sayarak serbest bırakılmasını isteyen…

PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV için “Medyanın özgürlüğünü sonuna kadar korumamız lazım. İMC TV’yi kapatıyorsunuz. Niçin?” sözleriyle destek veren…

PKK’nın gazetesi Özgür Gündem’in kapatılmasını “OHAL’i fırsat bilip gazeteciyi, sanatçıyı işsiz bırakmak Türkiye’ye yakışır mı?” şeklinde eleştiren...

PKK’nın yayın organı olan Özgür Gündem’in yazarı ve yöneticisi Türkiye düşmanı Aslı Erdoğan ile sözde Adalet Yürüyüşünde omuz omuza yürüyen… Evet, tüm bunları yapan Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu Türk milliyetçilerinin gazetesi ve yazarları olunca avukatının ipini niye tutmuyor?

Çünkü maskesini sürekli Türkgün düşürüyor. Çünkü ihanetlerini hep Türkgün deşifre ediyor.

Çünkü terör örgütleriyle ilişkilerini Türkgün ortaya seriyor.

Kemal Kılıçdaroğlu bizi kimse susturamadı. Senin gibi Türk milletine ihanet içinde olan biri ise hiç susturamaz.

Editör: Haber Merkezi