HDP’lilerin PKK’lı teröristlerle fotoğrafları sadece bir vekil ile mi sınırlı?

Çok fotoğraf var, mesela eş genel başkan Mithat Sancar geçmişte bir bayram günü Kandil’deymiş, PKK’lı terörist Cemil Bayık’ın ağzının içine bakarken heyecandan yerinde duramadığını gördüğümüz fotoğrafı var.

Diğer eş genel başkan Pervin Buldan’ın ise resmen fotoğraf albümü var, Kandil’deki teröristlerle dağda, bayırda, kanepede çekilmiş bir sürü fotoğrafı mevcut…

Hepsi HDP ile PKK’nın yan yana olduğunun kanıtı değil mi?

***

Bir PKK’lı teröristin HDP vekili Hüseyin Kaçmaz’ın evini mesken tuttuğu, ailesiyle sık sık görüştüğü ortaya çıkmıştı, nitekim bu PKK’lı terörist HDP’li vekilin evinden çıkarken yakalanmıştı.

Silahlı terör örgütüne üye olma ve örgüt propagandası yapma suçlarından aranan bir terörist gözaltına alınırken yanında HDP’li bir vekil vardı, PKK’lı teröristin gözaltına alınmasını engellemeye çalışan ve gözaltına alınırken içindeki veriler delil olmasın diye cebinden el çabukluğuyla telefonunu araklayan kişi HDP vekili Nuran İmir’di. Öldürülen teröristlerin leşlerini teslim alan HDP’li vekil Meral Danış Beştaş’dı.

PKK’nın Gara kampını ziyaret eden, PKK ile HDP arasında sekretarya işlerini yürüten vekil HDP’li Dirayet Dilan Taşdemir’di.

Tüm bunların hepsi de HDP ile PKK’nın omuz omuza olduğunun kanıtı değil miydi?

***

Ama gelin görün ki bu rezaletlerin hiçbiri kimi tipler için HDP-PKK ilişkisinin kanıtı değildi. Onlar için HDP başka PKK başkaydı, HDP’nin kurumsal olarak terörize edilmesi yanlıştı. Zillet akla ziyan nutuklarla biricikleri HDP’yi savunurken bu kez de HDP ile PKK’nın kucak kucağa olduğu kanıtlandı.

***

Koçero Meleti kod adlı PKK’lı terörist Volkan Boran’ın HDP vekili Semra Güzel ile sevgili olduklarını gösteren el ele, göz göze fotoğraflar ortaya çıktı. 3

HDP’li vekil Semra Güzel’in terör kamplarında çekilmiş fotoğrafları yalnızca bundan ibaret değil…

Dün terör kampında eczacılık yaptığı, teröristlerle top oynadığı görüntüleri de basına yansıdı.

***

PKK ile HDP yan yanayken HDP’yi savundular, PKK ile HDP omuz omuzayken HDP’yi korudular, PKK ile HDP kucak kucağayken iken nedense sustular.

Misyonu HDP’yi korumak ve yaşatmak olan CHP-İP-SP-DP-DEVA-Gelecek birlikteliği neden sessiz, kaç gün oldu niçin çıt çıkarmadılar?

Düne kadar HDP-PKK ilişkisinin her boyutunu savunanlar, bugünkü kucak kucağa pozlara söyleyecek bir şey bulamıyorlar mı?