Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, düzenlediği basın toplantısında bazı CHP’li belediyelerde çeşitli terör örgütü üyelerinin ve yakınlarının kadrolara alındığına dair belgeli ve dokümanlı açıklamalarda bulunmuştu. O açıklamalara baktığımızda özellikle İBB’nin terör örgütlerine yuva olduğu anlaşılmaktadır.

Süleyman Soylu, İBB ile ilgili “Toplam 1668 kişi hakkında terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı olduklarına dair ilişik kaydı ve adli kayıt bulunduğu tespit edilmiştir. 6 kişinin bizzat PKK/KCK terör örgütü adına kırsal alanda silahlı olarak faaliyet göstermiş olduğu tespit edilmiştir'' açıklamasında bulunmuştu. Diğer CHP belediyelerinden bir açıklama gelmedi ama İBB’nin yalan söylemeye, ikiyüzlü davranmaya müsait, olayları olduğundan farklı göstermek için her kılığa giren Başkanı yine “Cıvık cıvık, yine ukala, yine boş” açıklamalarla cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu “Yalan söylemeyi ve iftira atmayı kendine huy edinmiş bir kişiyle karşı karşıyayız. Ülkemiz için, milletimiz için gerçekten ciddi bir güvenlik sorunudur sayın bakan” demiş…

Hadi bir an İBB’deki 1668 kişinin tamamının terör örgütüyle irtibatlı ve iltisaklı olduklarının hayali olduğunu varsayalım. Yahu senin tek başına HD(P)KK aşkına ne diyeceğiz peki?

PKK’lı Pervin Buldan ile cıvık cıvık ilişkilerine,

“PKK’lı teröristlerin cenazesine gitmeyen HDP’yi soruşturma açtırırım”, “PKK’lı gençlerin ölüsüne de dirisine de sahip çıkacağız”, “PKK’yı silahlı terör örgütü değil, silahlı halk hareketi olarak görüyoruz” diyen terörist Demirtaş’ın çizgisini çok beğendiğine dair açıklamalarına,

Terörist Demirtaş’ın PKK’lı teröristleri kahraman gibi anlattığı kitabının sahneye taşındığı tiyatroları oynatmana,

Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına destek için Diyarbakır’a gitmene,

İBB Kültür Kitapevi’nde PKK kurucusu Sakine Cansız’ın kitaplarını satmana,

PKK’nın güdümündeki sözde din adamlarıyla DİAYDER ile toplantı yapman, onlar üzerinden PKK’lıları işe alman, PKK'lı teröristlerin “değer ailesi” dediklerine iaşe yardımı yapmana,

Ne diyeceğiz?

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yaptın mı? Yaptın!

“HDP’lilerin başımın üzerinde yeri var. Onlara layık olmaya çalışıyorum” dedin mi? Dedin!

Seçimi kazandıktan sonra HDP İstanbul İl Örgütüne teşekkür etmeye gittin mi? Gittin!

Seçim kampanya danışmanın Necati Özkan “CHP’nin %98 oyunu, HDP’nin %100 oyunu alarak seçimi kazandık” dedi mi? Dedi!

HDP’nin tüm yöneticileri, Kandil’deki tüm teröristbaşları teker teker açıklama yaparak “Desteğimiz İmamoğlu’na” açıklaması yaptı mı? Yaptı!

“Terör örgütü bağlantılı toplam 1668 kişiyi” geçtik, sen zaten tek başına HD(P)KK’nın karargâhı gibi çalışıyorsun.

HD(P)KK ile bu kadar sıcak ilişkin var, “HDP bizim sayemizde o koltukta oturuyor” diyecek, Kandil’deki tüm teröristbaşları sana destek açıklaması yapacak ve biz 1668 kişi hakkında terör örgütleri ile irtibatlı ve iltisaklı olmasına mı şaşıracağız?

Bize göre HD(P)KK ilişkine baktığımızda 1668 kişi az bir rakamdır. Bu rakam daha fazla olabilir. Müfettişler tekrar baştan sona inceleme yapmalıdır.

Ekrem İmamoğlu ve diğer CHP belediye başkanları HDP’ye diyet ödemek için, belediye bünyesini PKK karargâhına çevirmiş durumdadır. PKK’nın dağdaki kampında elinde silahla poz veren İBB’de çalışan olarak çıkıyor, teröristbaşı Öcalan’ın posteri önündeki adam Mersin Büyükşehir’de daire başkanı olarak çalışıyor. Hâlâ “Hani PKK, hangi belediyemizde?” diyorlar. Yüzsüzler!

Editör: Haber Merkezi