Sözde sanatçı Aynur Doğan’ın terör örgütü PKK’nın bir mensubu olduğunun ortaya çıkmasına rağmen CHP ve ittifak kuyrukları hâlâ “AKP’li Belediye Kürtçe müziği yasakladı” diye etnik kışkırtmaya devam ediyor. Derince Belediyesi konseri iptal etme meselesini Aynur Doğan’ı araştırdıklarında “Teröristbaşı Öcalan ve PKK’lı teröristlerin posterleri önünde PKK’lılara konser veren biri” olduğunun ortaya çıkması olarak ifade ettiği hâlde Kemal Kılıçdaroğlu ve onun ihanet korosu için değişen bir şey olmamıştır.

          Çünkü “Önderimiz Öcalan” diyen HDP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun her manada yoldaşı durumundadır. Kendisi de “Bülent Arınç’ın Öcalan’ın ev hapsi ile ilgili önerisi uygulanabilir mi?” sorusuna verdiği “Bu konu içerikli ilgiliydi. Biz yol haritamızda içerik belirtmedik. Dört siyasi parti bir araya gelir ve AKP temsilcisi de bu görüşü deklare ederse tartışılır. Uzlaşma sağlanırsa meselemiz yok. İçerik tartışmasının medya aracılığıyla yapılması bu işi çıkmaza götürür. Dört parti aynı noktaya gelirse, uzlaşma sağlanırsa başımızın üstüne. Uzlaşılan her konu başımızın üstüne” cevabı zaten teröristbaşı Öcalan konusunda bir rahatsızlığının olmadığını, onu İmralı’dan kurtaracak her projeye açık olduğunu göstermiştir.

          O yüzden Kılıçdaroğlu’ndan teröristbaşı Öcalan posteri önünde konser vermiş Aynur Doğan hassasiyeti beklemek beyhude çabadır.

          PKK’lı Aynur Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve ihanet kadrosuna çok yakın birisidir. O yüzden CHP’liler Aynur Doğan’a sahip çıkmak için birbiriyle yarışıyor. Çıldırmamak elde değil hâlâ bu CHP’ye Atatürk’ün partisi diye oy veren insanlarımız var.

          Eski Milli Eğitim Bakanlarından Hüseyin Çelik isimli Türk düşmanı da “Derince Belediyesi’nin Aynur Doğan’a reva gördüğü muameleyi ve ardından bizim mahallenin Aynur Doğan’ı linç girişimlerini çok yanlış buluyor ve kınıyorum” demiş… Her yanı PKK kokan birini konsere çıkarmaya mecbur mu Derince Belediyesi, Hüseyin Çelik?

          Sözde sanatçı hedef gösteriliyormuş? Onun konserine çıktığı, her ortamda savunduğu terör örgütü PKK ne yapıyor? Askerimizi, polisimizi hep hedef yapmıyor mu? Masum insanları öldürmüyor mu? Daha geçtiğimiz hafta iki Kürt kökenli vatandaşımızı “T.C.’ye ajanlık yapıyorlar” diye öldürmedi mi?

          Çakma Türkmen Ahmet Davutoğlu da çizgisini bozmadan PKK’ya sahip çıkmak için etnik fitne ateşini Hangi dilde icra edilirse edilsin müziğin dili evrenseldir. Hangi cüretle, hangi akla hizmetle Kürtçe müziği yasaklamaya kalkarsınız! Kürtçe, Türkçe gibi bu toprakların öz dilidir” savunmasıyla yakmış…

          Mesele Kürtçe mi yoksa PKK’lı bir sözde sanatçı mı? Bunu birbirinden ayıramayan adam bu ülkede Başbakanlık yapmış… Gerçekten Türkiye’ye yazık…

          Ahmet Davutoğlu’nun gazetesi Karar’daki Akif Beki de "Aynur’un suçu, Öcalan’dan mektupla selam getirip Diyarbakır’da 'Megri Megri' ağıdı okuyarak dinleyenleri ağlatmamak olmasın!" diyerek aklınca çözüm süreci üzerinden avukatlık yapmaya kalkmış…

Akif Beki gerçekten senden zekâ fışkırıyor!

O zaman sana şöyle soralım.

          Çözüm süreci yapmış bu iktidarın, şimdi PKK’lı teröristleri leş olarak sarı torbalara doldurmasına ne diyorsun?

Son 6 yılda öldürülen terörist sayısının farkında mı Akif Beki?

          Peki, sorumuz şu: Çözüm süreci zamanı da PKK’lı olan Aynur Doğan şimdi PKK’lılıktan vazgeçmiş bir halde mi?

Akif Beki, Aynur Doğan’ın PKK’lı olmadığını ispat etsin, ben yazarlığı şimdi bırakacağım.

          Onun PKK’lı kimliğinden dolayı alınan önlemi niçin Kürtçe müziğe bağlayarak etnik fitne peşinde koşuyorsunuz?

          Onun PKK konserlerinde boy gösteren videolarını izleyen Derince halkı galeyana gelip olaylar çıkarsa ya da provakasyon peşinde olanlar farklı olaylar tezgâhlasa daha mı iyi olur? Sizin istediğiniz bu manzara bu değil mi? PKK’lı birine sahip çıkarak ne kazanıyorsunuz?

          Recep Tayyip Erdoğan’dan intikam alma, hükümeti zayıf düşürmeye dönük her türlü şeytanlık kazanıyorsunuz değil mi?

          Sözde sanatçı Aynur Doğan ispatlı PKK’lıdır. Ona sahip çıkmak adına meseleyi “Kürtçe düşmanlığı” gibi gösteren kim varsa da hepsi alçaktır. Bizim özetlediğimiz konu budur. PKK’yı Kürt’ten ayıramayan bu alçaklar aynı zamanda bu ülkenin en büyük düşmanıdır.